vineri, septembrie 22, 2023
AcasăActualitate militaraMApN lanseaza campania de informare: “SEMNELE DE AVERTIZARE SUNT PUSE SĂ TE...

MApN lanseaza campania de informare: “SEMNELE DE AVERTIZARE SUNT PUSE SĂ TE PROTEJEZE!”

Afis campanie de informare MApN
Desfăşurată sub sloganul „Semnele de avertizare sunt puse să te protejeze!”, campania îşi propune să conştientizeze cetăţenii cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea măsurilor de siguranţă pe timpul pătrunderii neautorizate în poligoanele aparţinând M.Ap.N. şi în zonele militare restricţionate.

„Campania de informare a populaţiei cu privire la conştientizarea riscurilor pătrunderii neautorizate în poligoanele aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi în zonele militare restricţionate” este desfășurată în colaborare cu autorităţile publice locale, se derulează în perioada 15-26 aprilie și are două componente:

-componenta de informare publică, derulată prin intermediul mass-media locale şi care constă în transmiterea unor mesaje audio şi video de interes public;

-componenta de relaţii cu comunitatea, ce are la bază întâlniri ale militarilor cu membri ai comunităţilor locale şi prezentarea detaliată a riscurilor la care se expun prin nerespectarea măsurilor de siguranţă pe timpul pătrunderii neautorizate în poligoanele aparţinând M.Ap.N. şi în zonele militare restricţionate.

Organizarea activităţilor şi elaborarea materialelor (afiş, clip video şi clip audio, prezentări) s-au realizat în întregime de către structurile specializate ale Ministerului Apărării Naţionale.

Campania de informare a populaţiei se va desfăşura în 150 de localităţi şi zone locuite aflate în vecinătatea a aproximativ 70 de poligoane din 31 de judeţe, fiind implicat personal din peste 60 de unităţi militare.

Spotul video poate fi vizionat aici: SEMNELE DE AVERTIZARE SUNT PUSE SĂ TE PROTEJEZE!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular