marți, noiembrie 28, 2023
AcasăActualitate militaraInterneMAPN extinde perioada verificarii avansarilor in rezerva: 1990-2012

MAPN extinde perioada verificarii avansarilor in rezerva: 1990-2012

Ca la MApN se constata o alta viziune in ceea ce priveste domeniul relatiilor publice am mai spus-o. Ca actualul ministru da dovada de o deschidere catre presa si catre militari este o certitudine. Dintr-un comunicat al ministerului aflam astfel ca, la insistentele mass-mediei din Romania, comisia delegata de ministrul apararii pentru a verifica legalitatea avansarilor in perioada 2010-2012 isi va extinde atributiile si va verifica toata perioada de dupa revolutie.

Problema legalităţii avansărilor ofiţerilor în rezervă este în atenţia conducerii M.Ap.N. de la momentul apariţiei primelor informaţii în presă.

Pentru a analiza temeiul legal al acestor avansări a fost constituită Comisia pentru verificarea modului de acordare a gradelor şi înaintare în grad a ofiţerilor în rezervă în M.Ap.N, în perioada 2010-2012.

Datorită interesului reprezentanţilor mass-media şi a controverselor apărute în spaţiul public, obiectul de investigare al comisiei a fost extins şi pentru perioada 1990 – 2012.

La finalizarea fiecărui an verificat, Ministerul Apărării Naţionale va comunica datele cu avansările ilegale din anul respectiv, urmând ca, la sfârşitul analizei, să fie făcută publică lista acestor cazuri pe intreaga perioadă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular