marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitate militaraInterneMApN cedeaza Consiliului Judetean Timis trei blocuri

MApN cedeaza Consiliului Judetean Timis trei blocuri

Trei blocuri aflate in administrarea MApN, două în Timişoarasi unul în Buziaş, au fost fost preluate de Consiliul Judetean Timis in vederea renovarii si darii in folosinta, în noile apartamente urmand a se muta medici, militari, angajaţi ai Consiliului Judeţean Timiş sau persoane aflate în dificultate.

În Timişoara, cele două clădiri se află în zona Girocului şi pe strada Matei Milo, potrivit declaratiilor preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş.

„Toate cele trei clădiri vor fi transformate în blocuri de locuinţe. Am preluat clădirea fostului IML, din zona Girocului. Ieri am avut o şedinţă cu locatarii de acolo. În câteva săptămâni o vom pregăti în special pentru medicii de la Spitalul Judeţean, dar şi pentru angajaţi din cadrul Consiliului Judeţean, sau pentru cei ai instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean.

Mai este blocul din spatele Electrotimiş, pe strada Matei Milo, un bloc de garsoniere, care, la fel, trebuie pregătit. Sigur, câteva apartamente vor fi date şi cadrelor militare pe care Ministerul Apărării le are în acest moment în Timişoara. Blocul de la Buziaş va fi reparat şi modernizat.

Cu această ocazie dăm o mână de ajutor şi celor două primării. Sigur, cele 50-60 de apartamente din Timişoara ar însemna 50-60 de cazuri rezolvate de pe listele sociale ale municipiului”, a declarat Titu Bojin.

Potrivit acestuia, proiectul de hotărâre privind reabilitarea celor trei blocuri va fi prezentat consilierilor judeţeni în următoarea şedinţă de plen.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE