joi, februarie 22, 2024
AcasăIn zona barfeiMApN acorda primele diplome de ”Furnizori ai militarilor romani”

MApN acorda primele diplome de ”Furnizori ai militarilor romani”

Programul ”Furnizor al militarilor romani”
Repede,repede, foarte repede. Asa se misca MApN-ul cand vine vorba de acordarea unor diplome pentru furnizori ai militarilor romani, un program initiat de un consilier al ministrului Dobritoiu in urma cu nici doua luni. Pentru ca militarii romani reprezinta o piata de desfacere uriasa pentru diferite firme, acest program poate reprezenta un real succes in conditiile in care firmele respective vin cu oferte reale. Dar……care sunt aceste firme si ce ofera ele?

Am cautat pe site-ul MApN informatii despre aceste firme si oferta lor pentru militarii romani si nu am gasit absolut nimic. Probabil ministerul pastreaza informatiile pentru un comunicat ulterior ceremoniei de acordare a primelor diplome, activitate ce se va desfasura maine, la sediul Regimentului 30 Garda, diplome inmanate personal de ministrul Dobritoiu.

Potrivit MApN, la eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai Băncii Naţionale a României, ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, ai conducerii firmelor implicate în program, precum şi militari aparţinând tuturor categoriilor de forţe ale Armatei României, ca principali beneficiari ai programului.

Imi doresc sa vad acest program implementat si sa vad aceste firme functionand si in teatrele de operatii, in asa zisele PX-uri, dar vor face ele fata cu calitatea indoielnica a produselor pe care le comercializeaza? Imi doresc sa vad prezentate pe site-ul MApN toate aceste firme, cu oferta, cu produse, cu discounturi,locatii magazine de prezentare, inclusiv cu contractele prin care aceste firme se obliga sa respecte aceste oferte. In acest mod vor dispare toate dubiile si suspiciunile cu privire la acest proiect. Pentru ca ele exista…..

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE