luni, februarie 26, 2024
AcasăIn zona barfeiMApN a achizitionat un sistem medical de imagistica prin rezonanta magnetica

MApN a achizitionat un sistem medical de imagistica prin rezonanta magnetica

Ministerul Apararii Nationale s-a dotat cu un sistem medical de imagistica prin rezonanta magnetica pentru care a platit peste un milion de euro.Achizitia, facuta de catre Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala, structura aflata in subordinea ministerului, a avut loc la finalul lunii octombrie, insa, potrivit contractului, aparatura trebuie montata si functionala pana pe 17 decembrie, scrie cotidianul Puterea.

Ministerul Apararii Nationale a confirmat, pentru Ziare.com, achizitionarea sistemului medical de imagistica prin rezonanta magnetica. „Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala (INMAS) este singura institutie medicala din Romania cu activitati in domeniul medicinei aerospatiale, devenind din anul 2005 primul Centru de excelenta pentru activitati medicale din Romania si, prin aceasta, creandu-se si cerinta de a avea aparatura si echipamente medicale de performanta”, se afirma in raspunsul remis solicitarii Ziare.com.

Potrivit ministerului, procedura de achizitie a respectat legislatia in vigoare. „Achizitia aparaturii s-a realizat in urma desfasurarii unei licitatii deschise, publicata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) si in Jurnalul Uniunii Europene, cu respectarea prevederilor OUG nr. 34/2006, privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare”, se afirma in document.
Citeste tot articolul aici.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE