sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăLegislatieLt. Gheorghe Alexandru ”avansat” de Valer Marian la lt.cdor.

Lt. Gheorghe Alexandru ”avansat” de Valer Marian la lt.cdor.

Cand amesteci armata cu politica si invers iese un talmes-balmes din care cu greu poti iesi. Se trezi nenea senatorul din titlu sa ceara lamuriri in calitatea domniei sale de vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii referitoare la trecerea lt. in rezerva. Mai mult, SCMD, ii deschide acestuia cont pentru donatii, ca si cand tanarul nostru razvratit ar avea probleme……

”Inspirat” de cineva sau nu, gestul tanarului lt. Gheorghe Alexandru a avut finalitatea la care se asteptau toti militarii, trecerea in rezerva, desi personal speram la o pedeapsa fara aceasta finalitate.

Iata ca la putina vreme de la aceasta trecere in rezerva, ”oamenii de bine” se ofera sa-l sprijine ca pe un neajutorat, astfel:
– deschizandu-i acestuia cont pentru donatii:comunicat SCMD

Aducem inca odata multumiri tuturor aliatilor nostri care au sprijinit, in seara zilei de 27.02.2012, reintegrarea Lt. (r) Alexandru Gheorghe in Piata Universitatii. De data aceasta, ca civil!
Lt. (r) Alexandru Gheorghe si-a riscat cariera si viata pentru idealurile de libertate si democratie constitutionala ale tuturor romanilor. A fost pedepsit pentru curajul si loialitatea sa fata de natiunea romana!
Pe Alexandru Gheorghe il asteapta o serie de procese, pe care sigur le va castiga.
Este obligatoriu sa-i venim in sprijin, deoarece, daca se angajeaza undeva, s-au luat masuri déjà sa fie obligat sa plateasca o suma considerabila reprezentand taxele de scolarizare militara. In aceasta situatie, Comitetul Director al SCMD a decis in unanimitate sa i se deschida un cont bancar de ajutorare:
Datele sunt urmatoarele: Banca Transilvania, Alexandru Gheorghe, cont RO54BTRL05101201R75797XX.
Ii rugam pe toti patriotii, persoane fizice sau juridice, sa contribuie, din putinul lasat fiecaruia de Guvern, pana la victoria definitiva in justitie.

Cu multumiri,

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

-solicitand date privind trecerea in rezerva, senatorul Valer Marian;

Inainte de a va prezenta scrisorica d-lui senator, fac o mica precizare: aceasta intrebare vine din partea unui senator care nu stie nici macar baza militariei, gradele militare, pentru domnia sa locotenentul fiind acelasi lucru cu locotenent-comandorul. Ii aduc la cunostinta d-lui senator ca gradul de lt.cdor. are ca echivalent la fortele terestre gradul de maior, grad la care Gheorghe Alexandru , din pacate , nu a ajuns. Eu in locul ministrului apararii v-as raspunde d-le senator ca in armata romana nu exista si nu a existat lt.cdor. Gheorghe Alexandru.
Sa-mi fie iertat dar la nivelul domniei voastre o asa greseala nu se face mai ales ca o repetati de cel putin 3 ori in text.

Iata solicitare senatorului postata pe valermarian.ro

ÎNTREBARE

Adresată: CETĂŢEANULUI OPREA GABRIEL, MINISTRUL APĂRĂRII NAŢIONALE

Senator: VALER MARIAN

Circumscripţia electorală: SATU MARE

Colegiul Electoral: 1

Grupul parlamentar: PSD

Şedinţa Senatului din: 27.02.2012

Obiectul interpelării: Motivele de fapt şi de drept ale excluderii din Armată a domnului locotenent comandor Alexandru Gheorghe

În temeiul art.112 alin. 1 din Constituţia României şi art.158 din Regulamentul Senatului României, vă adresez prezenta

ÎNTREBARE:

Având în vedere numeroasele critici parvenite din rândul opiniei publice şi din massmedia, vă solicit să-mi răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Care au fost motivele de fapt şi de drept în baza cărora a fost exclus din Armata Română locotenentul comandor Alexandru Gheorghe de la Baza aeriană Câmpia Turzii?

2. Ce etape a inclus ancheta disciplinară, de către cine a fost efectuată şi dacă au fost respectate dreptul la apărare şi dreptul la onoare al locotenentului comandor Alexandru?

Totodată, vă solicit să-mi transmiteţi la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senatul României copii de pe scriptele întocmite în cursul anchetei disciplinare şi de pe decizia de excludere din Armată.

Solicit răspuns scris şi verbal.

Fără consideraţie,

Senator Valer Marian

Vicepreşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE