duminică, iulie 14, 2024
AcasăInzestrareAsigurari de viata pentru militarii aflati in misiuni de lupta, 1,16 milioane...

Asigurari de viata pentru militarii aflati in misiuni de lupta, 1,16 milioane de lei pentru 2 ani

Militari romani in Afganistan
Potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro, MApN plateste companiei Astra Asigurari 1,16 milioane lei, fara TVA, pentru furnizarea de asigurari de viata militarilor aflati in misiuni de lupta, contractul fiind incheiat pentru o perioada de doi ani, atribuit in data de 21 martie 2012, Astra Asigurari fiind singurul ofertant.

Conform caietului de sarcini, suma asigurata pentru riscul de deces al personalului MApN care va executa misiuni de lupta in teatrele de operatii este de cel putin 80.000 de euro, in cazul riscului de invaliditate de gradul I si II, polita de asigurare fiind de minimum 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III de cel putin 40.000 euro.

Dispozitive Explozive Improvizate
Limita de raspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de imbolnavire, pe timpul si din cauza actiunilor de lupta, care au ca rezultat mutilari sau defecte fizice ireversibile ori vatamari corporale/afectiuni ce pot fi stabilite in mod obiectiv.

Astra Asigurari va acoperi cheltuielile cu repatrierea in cuantum de pana la 14.000 euro, daca se face dovada acestor cheltuieli, cele pentru spitalizare si tratament ambulatoriu – 60 euro/zi (dar nu mai mult de 90 zile si mai putin de trei zile) si cele pentru medicamente si tratament in suma de pana la 6.000 euro.

Astra trebuie sa emita politele de asigurare in termen de trei zile de la semnarea contractului subsecvent. In mod exceptional, in caz de urgenta, politele de asigurare vor fi emise in termen de maximum trei ore de la primirea solicitarii prin fax sau e-mail”.

Speram ca aceste asigurari doar sa ridice moralul militarilor , Astra nefiind nevoita vreodata sa acorde despagubiri.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE