joi, aprilie 18, 2024
AcasăActualitate militaraLegitimatii pentru cadrele in rezerva si retragere

Legitimatii pentru cadrele in rezerva si retragere

Pentru a facilita accesul pensionarilor militari în spaţiile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, destinate serviciilor medicale, refacerii capacităţii de muncă sau cazării, precum şi activităţilor recreative, sportive, culturale, în condiţiile stabilite prin actele normative specifice în domeniu, ministrul apararii a dispus
emiterea unor legitimatii ce vor atesta provenienta din MApN.

Astfel, cadrele militare în rezervă şi în retragere, pensionari militari, provenite din Ministerul Apărării Naţionale, pot beneficia începând cu luna ianuarie 2013, în condiţiile stabilite de Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M 76/2012, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 518/2012, de legitimaţii care certifică provenienţa din Ministerul Apărării Naţionale, gradul militar şi funcţia avute la data trecerii în rezervă sau direct în retragere.

Pentru emiterea legitimatiei, cadrele militare aflate deja în rezervă sau în retragere se vor adresa prin solicitare scrisă comandantului centrului militar pe raza căruia domiciliază.

Procedura de elaborare şi emitere a legitimaţiilor va începe din ianuarie 2013, când vor fi alocate fondurile necesare acestui demers.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE