joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitate militaraLegea reparatorie pentru pensiile militare: initiator Gabriel Oprea sau George Scutaru?

Legea reparatorie pentru pensiile militare: initiator Gabriel Oprea sau George Scutaru?

Presedintele UNPR Gabriel Oprea
Presedintele UNPR Gabriel Oprea
Observ la TV o dezbatere aparuta in urma unui articol publicat pe dcnews.ro, potrivit caruia, initiatorul proiectului legii reparatorii pentru pensionarii militari carora le-au scazut pensiile este nimeni altul decat Gabriel Oprea. Este aceasta stire o manipulare politica si de atragere a popularitatii pentru cineva cazut in oprobiul public in ultima perioada?

Eu consider ca asta este si ma voi explica in cele ce urmeaza, senatorul Gabriel Oprea fiind doar unul dintre initiatorii proiectului de lege, cel caruia ii este atribuita oficial initiativa legislativa fiind deputatul George Scutaru.

Deputat George Scutaru
Deputat George Scutaru
In data de 6 martie, deputatul prezenta pe pagina oficiala depunerea initiativei legislative, inregistrata la camera deputatilor cu numarul BP108/06.03.2013.

In data de 11.03.2013 proiectul a fost înaintat la Senat unde, in 12-03-2013, a fost înregistrat pentru dezbatere cu nr.b118 (adresa nr.bpi108/11/03/2013).

Initiatorii proiectului sunt: Dobriţoiu Corneliu – senator PNL; Oprea Gabriel – senator UNPR; Benga Ioan – deputat PSD; Calimente Mihăiţă – deputat PNL; Cozmanciuc Corneliu-Mugurel – deputat PNL; Emacu Gheorghe – deputat UNPR; Mocioalcă Ion – deputat PSD; Pocora Cristina-Ancuţa – deputat PNL; Răducanu Ion – deputat UNPR; Scutaru Adrian George – deputat PNL; Stroe Ionuţ-Marian – deputat PNL; Stroe Radu – deputat PNL; Vlase Petru Gabriel – deputat PSD; Weber Mihai – deputat PSD

Acum, dintr-o simpla analiza a paginilor parlamentarilor de pe site-urile Camerei Deputatilor si Senatului, se poate trage concluzia ca deputatul George Scutaru este singurul care are propuneri legislative iniţiate in anul 2013. Chiar daca parte din meritul acestei initiative legislative ii revine si senatorului Gabriel Oprea, de ce se incearca manipularea opiniei publice prin retragerea meritelor celorlalti 13 initiatori? Chiar are nevoie Oprea de o revenire spectaculoasa pe ecranele televiziunilor?

Pagini parlamentari: Senator Gabriel Oprea , deputat George Scutaru

Stadiul proiectului si documentele referitoare la el pot fi consultate aici: Senat

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

  1. Asa si? Le-ati plans de mila celor din 2010 dar la cei care s-au pensionat dupa 01.01.2011 si dupa, se mai gandeste cineva? Daca numai atat puteti electoral nu va bazati pe prea multe voturi pt ca cei pensionati in ultimii trei ani si cei activi nu cred ca va vor da vreun vot daca nu schimbati legea pensiilor militare.

  2. Problema nu este CINE a initiat acest proiect -intre noi fie vorba, slab de tot- ci DACA si mai ales CAND se va face acea mult clamata DREPTATE PANA LA CAPAT???
    MI-E SILA DE TOT CE TINE DE POLITICA SI POLITICIENI!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE