luni, aprilie 15, 2024
AcasăActualitate militaraÎntâlnire informală intre conducerea MApN şi ataşaţii apărării acreditaţi la Bucureşti

Întâlnire informală intre conducerea MApN şi ataşaţii apărării acreditaţi la Bucureşti

Intalnire cu atasatii militari acreditati la Bucuresti
Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, si seful Statului Major General, Stefan Danila, s-au întâlnit marţi, 19 martie, la Palatul Cercului Militar Naţional, cu ataşaţii apărării acreditaţi la Bucureşti, întâlnirea fiind una obisnuita în seria contactelor de informare dintre conducerea MApN şi diplomaţii militari.

„Avem o bună colaborare ca stat membru NATO şi UE. Acesta este un lucru pozitiv având în vedere că interesele noastre comune sunt de a asigura securitatea şi stabilitatea. Lumea se confruntă cu multe pericole începând cu criza economică şi continuând cu probleme legate de terorism. De aceea, trebuie să avem un dialog continuu”, a spus ministrul apărării naţionale.

Mircea Duşa a subliniat că „în 2013, MApN are un buget mai mare cu 14 procente, iar prioritatea noastră este înzestrarea şi modernizarea armatei”.

Atasaţii apărării au mulțumit ministrului Mircea Duşa pentru organizarea acestei reuniuni şi şi-au afirmat disponibilitatea pentru intensificarea cooperării cu Armata României.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE