luni, aprilie 15, 2024
AcasăActualitate militaraGrup de lucru la MApN pentru implementarea deciziilor adoptate la Summit-ul din...

Grup de lucru la MApN pentru implementarea deciziilor adoptate la Summit-ul din Ţara Galilor

NATO
NATO
Daca va era dor de comitete, comitii si mai nou, grupuri de lucru, la nivelul ministerului apararii mai ia fiinta inca unul, de data aceasta pentru implementarea deciziilor adoptate la Summit-ul din Ţara Galilor.

Chiar daca bugetul ministerului este praf, si fara un buget adecvat nimic nu se poate implementa, chiar daca ne plimbam cu autoturisme ARO pe strazile Romaniei, acest grup de lucru îl va informa săptămânal pe ministrul Duşa asupra stadiului implementării măsurilor adoptate.

Logica spune ca inainte de a te apuca de ceva trebuie sa ai fonduri disponibile. Apoi te apuci de proiectii, analize, impact si abia la sfarsit te apuci de treaba. Ministrul a constituit un grup de lucru…bun si asta, dar ce proiectii si analize sa faca acest grup cand el nu stie ce fonduri are alocate? Sau poate stie si nu stim noi.

Dar sa dam citire comunicatului MApN:

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a dispus luni, 8 septembrie, constituirea unui grup de lucru la nivelul structurilor centrale ale Ministerului Apărării Naţionale.

Rolul acestui organism va fi de a implementa şi urmări deciziile adoptate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic din Ţara Galilor, din zilele de 4 şi 5 septembrie.

Specialiştii fac parte din structurile M.Ap.N. cu atribuţii în acest domeniu, respectiv Statul Major General şi Departamentul pentru Politica de Apărare şi Planificare.

Grupul de lucru format la nivelul ministerului îl va informa săptămânal pe ministrul Mircea Duşa asupra stadiului implementării măsurilor adoptate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE