sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăActualitate militaraInterneGl. bg. (Justiţie Militară) Ionescu Dan Gheorghe este noul sef al Direcţiei...

Gl. bg. (Justiţie Militară) Ionescu Dan Gheorghe este noul sef al Direcţiei de prevenire şi investigare a corupţiei şi fraudelor din cadrul MApN.

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa a semnat ordinul de numire al generalului de brigadă (Justiţie Militară) Ionescu Dan Gheorghe la conducerea Direcţiei de prevenire şi investigare a corupţiei şi fraudelor din cadrul MApN.

Generalul de brigadă Ionescu Dan Gheorghe s-a născut la data de 29 mai 1964, Bucureşti şi este absolvent al Facultăţii de Drept Bucureşti, Ştiinţe Juridice, promoţia 1997 şi masterand în drept social român şi European (2008).

În perioada 2004 – 2006, a îndeplinit funcţia de locţiitor al directorului Direcţiei audit intern, după care a fost şef birou, şef secţie şi şef serviciu al Direcţiei de prevenire şi investigare a corupţiei şi fraudelor din cadrul ministerului. De la data de 16.04.2010, este consilier coordonator domeniu al ministrului apărării naţionale.

În decembrie 2010 primeste steaua de general de brigada urmand ca in anii urmatori sa fie decorat de presedintele Romaniei la fiecare zi nationala: în 2011 primea Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, în decembrie 2012, generalul de brigada Ionescu a fost decorat de presedintele Romaniei cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Ofiţer.

Nu ne ramane decat sa-i dorim succes in activitatea viitoare si sa nu uite ca, inainte de toate, este militar. Politica si politicianismul trebuie lasat la poarta unitatii unde isi va desfasura activitatea.

Mult succes.

RELATED ARTICLES

5 COMENTARII

  1. Ar trebui verificat cum se pleaca pe la posturi pe la UE si cum li se prelungesc mandatele de sedere numai anumitor persoane.Oare de ce?

  2. CUM MAI STA TREABA PE LA FOCSANI? te cam asteapta cocoana domnule general!!! stii tu care!!!aia la care faceai „cursuri” in fiecare weekend prin 2008-2009.

  3. O sluga a lui Oprea! Au nenorocit o gramada de oameni cu pensiile lor, au facut coloneii si genrali la greu. Tocmai pe n……..l acesta s-au gandit sa l numeasca!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE