marți, noiembrie 28, 2023
AcasăIn zona barfeiGabriel Oprea revine: Vreti sa va fie bine, alegeti-ma pe mine!!!!!

Gabriel Oprea revine: Vreti sa va fie bine, alegeti-ma pe mine!!!!!

Presedintele UNPR Gabriel Oprea
Daca va era dor, iata ca fostul ministru al apararii revine cu forte proaspete si cu declaratii in stilul caracteristic la o întâlnire cu rezerviştii şi veteranii de război din sectorul 2 al Capitalei. Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, candidat USL în Colegiul 3 Senat din Bucureşti, şi Iulian Dumitru Popescu, candidat USL în Colegiul 5 Camera Deputaţilor din Capitală, au avut, marţi, 13 noiembrie 2012, o întâlnire cu rezerviştii şi veteranii de război din sectorul 2 al Capitalei.

‘Înainte de orice sunt şi rămân un militar. M-am format în respectul pentru haina militară şi în toată cariera mea am servit Armata Română. Mandatul meu ca ministru al Apărării s-a desfăşurat într-o perioadă de criză economică mondială. Dar am făcut tot ce era posibil pentru ca militarii activi şi în rezervă să beneficieze de respectul şi recunoaşterea cuvenită sacrificiului pe care aceşti oameni şi familiile lor îl fac în slujba ţării’, a declarat Gabriel Oprea. El a amintit că peste 92% dintre pensiile militarilor au crescut, creşterea medie fiind de 34%, iar mulţi dintre veterani beneficiază astăzi de condiţii de viaţă şi servicii de asistenţă socială mult îmbunătăţite. În plus, deşi în perioada mandatului său de ministru în toate instituţiile statului s-au făcut restructurări, din Ministerul Apărării Naţionale nu a plecat nimeni.

Gabriel Oprea a precizat că, înainte de a părăsi Ministerul Apărării a avizat două proiecte de lege foarte importante pentru pensionarii militari, proiecte care se află în prezent în Parlament. Unul dintre proiecte prevede ca pensiile militare care au scăzut în urma recalculării să revină la valoarea de dinaintea acestui proces, iar cel de-al doilea proiect permite pensionarilor militari să cumuleze pensia cu salariul.

Liderul UNPR a afirmat că unul dintre cei mai importanţi aliaţi pe care i-a avut în lupta pentru a putea asigura o viaţă mai bună pentru militari şi familiile lor a fost şi rămâne primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu. ‘Am fost şi voi continua să fiu alături de primarul Onţanu în eforturile pe care le face în acest sens. Ca senator ales aici, voi putea aduce resursele necesare finalizării proiectelor Primăriei şi asigurării unui nivel de trai mai bun nu doar pentru militari, ci pentru toţi locuitorii sectorului 2’, a mai spus Gabriel Oprea.

La rândul său, doctorul Iulian Popescu a precizat că este absolvent al Facultăţii de Medicină Militară, ceea ce a făcut să fie mereu extrem de apropiat de domeniul militar. El a spus că, în calitate de deputat, împreună cu senatorul Gabriel Oprea, va milita în Parlament pentru asigurarea unor condiţii de trai cât mai bune pentru militarii activi şi în rezervă.

‘Aceasta este o promisiune. Suntem militari şi ne vom ţine de promisiune. Vom veni din nou aici să raportăm ce am făcut’, a declarat Iulian Popescu.

Pentru ca eu nu pot comenta, va las pe dumneavoastra sa o faceti.

RELATED ARTICLES

44 COMENTARII

 1. Vasile, Dumnezeu sa te auda si sa te asculte.Si ai perfecta dreptate. Daca toti ar fi ca tine ar tremura nemernicii care au furat pensiile. Dar poate ca o sa mai fie iar nevoie de armata, de rezervisti. Sa nu uitati ce v-au facut.

 2. Gourkha says:

  Ai inteles ceva sau nu? Niciodata militarii nu trebuia sa fim instigati de propriul stat sa fim nemultumiti si sa ne faca sa oracaim pe aici spre satisfactia armatei ruse, bulgare, maghiare sau iraniene, a diverselor servicii sau organizatii ostile Romaniei. Este ca si cum un rege si-ar ucide propriile garzi si apoi, atacat de regatul vecin, striga cu disperare tot la propriile garzi sa il apere. Totul trebuia facut astfel incat niciodata statul sa nu isi piarda increderea si loialitatea propriilor militari, intrucat niciodata nu se stie cand statul are nevoie de ei. Chestiile astea cu 50%, AC etc. trebuiau sa fie nimicuri legislative pentru un stat responsabil, din pix se rezolvau toate fara tam-tam si fara multa reclama. Mai ales ca nimicurile ii afecteaza si pe militarii activi, deci si ei si-au pierdut increderea si loialitatea fata de statul roman. De aceea spun ca statul roman are o bresa in sistemul de securitate nationala destul de urata si pe care nu o astupi cu gura si lozinci politice. Nu cred in teroriile conspiratiei, dar aceasta bresa pare sa fie facuta cu intentie, si sunt destul de sigur ca va fi urmata de ceva si mai rau. De ce ai vrea sa creezi o astfel de bresa intr-un stat? Nu cumva in vederea pregatirii unei actiuni de tip Kosovo fapt pentru care armata acelui stat te cam incurca, fapt pentru care mai intai o decimezi si abia apoi faci ca in Kosovo?

  Nu e bine ce s-a intamplat si ce se intampla, don’ S………… P!

 3. SA ITI IEI LUMANARI DIN CEI 39%, TAIATI DIN PENSIA FOSTA MILITARA DE STAT.In ziua de 13 iunie 2012 , la Camera Deputatilor s-a anulat de catre USL , sansa sa revina in 9 decembrie pe cai mari, deoarece a anulat P.L. 758/2011 , de catre USL avizata si aprobata la Senat si anulata tot de catre USL la Camera Deputatilor. Deci nu va deosebiti cu nimic de PDL, si mai ales PSD+UNPR.
  Ce parere aveti la ei se poate si la noi Nu???
  A aparut in MONITORUL OFICIAL nr. 64 din 26 ianuarie 2012 , LEGEA nr. 303 din 28 iunie 2004 (**republicata**)(*actualizata*)
  privind statutul judecatorilor si procurorilor (actualizata pana la data de 26 ianuarie 2012*)
  Si acum, atentie ce apare la ART. 82*)alin.7
  (7) Judecãtorii şi procurorii pot opta între pensia de serviciu şi pensia din sistemul public. JUDECATORII SI PROCURORII MILITARI POT OPTA INTRE PENSIA DE SERVICIU SI PENSIA MILITARA DE SERVICIU !!!!!….
  Intrebare: MAI EXISTA PENSIE MILITARA DE SERVICIU , DEOARECE PENTRU MILITARII DE CARIERA A FOST DESFIINTATA , SAU EI ATATA MERITA????
  Si la ART. 85*)alin.2
  (2) Pensiile de serviciu ale judecãtorilor şi procurorilor, precum şi pensiile de urmaş prevãzute la art. 84 se actualizeazã ori de câte ori se majoreazã indemnizaţia brutã lunarã a unui judecãtor şi procuror în activitate, în condiţii identice de funcţie, vechime şi grad al instanţei sau parchetului, cu luarea în considerare, în procent, a sporurilor intrate în baza de calcul la acordarea pensiei de serviciu, precum şi a sporului de vechime. Dacã în urma actualizãrii rezultã o pensie de serviciu mai micã, judecãtorul sau procurorul îşi poate pãstra pensia aflatã în platã.
  Deci la ei se poate ??!!!!!!!!!!!!!!!
  CE PARERE AVETI DE ACESTE PREVEDERI ?

 4. BLESTEMAT SA FII PE VIATA TU SI FAMILIA TA DE JIGODII TRADATOARE. SA PUTREZESTI DE VIU , SCARNAVIE A INTERESULUI PERSONAL. TE DOARE PE TINE IN COT DE ARMATA NENOROCITULE.

 5. DA,votati Gabriel Oprea , a inaintat in grad de la soldat,fruntas si caporal zeci de „merituosi” la grade de lt.colonel si colonel ! fiecare isi exercita dreptul la vot,votul este individual si secret… votati gabriel oprea… votati inca odata coruptia la nivel inalt ! succes

 6. Sa-i dea dunmezeu binele pe care l-a facut militarilor. Lui si familiei lui. Ar trebuii sa aiba bunul simt sa nu mai vina in fata poporului cersind functii pentru care nu are capacitati intelectuale,cinste si onestitate necesare. Militarii ar trebuii sa se rusineze ca au avut asemenea specimen in randurile lor.

 7. acest oprea si-a vazut numai interesele lui personale si ale grupului lui de mafioti. a distrus la propriu viata multor adevarati militari care intradevar au slujit armata cu toata fiinta lor. e cel mai josnic om daca se mai poate numi om. candva va trebui sa isi ceara scuze public pentru suferintele aduse militarilor si membrii familiilor acestora. e de necrezut cu cata nesimtire vorbeste si cu cat tupeu le solicita militarilor rezervisti sa-l voteze. ar trebui sa isi vada de afacerile lui si sa ne lase in pace.

 8. Unde a fost ,acest domn ‘instelat’, la momentul propunerii, promulgarii legii 263/ ;dar ,atunci cand a emis urmasa HG.1264/ ,prin care beneficiarii /fosti rezervisti/,le-au fost abrogate drepturile la grupele de munca, si altele.
  In rest , numai de bine . Sa-l aveti la masa ….

 9. Am dat drumul tuturor mesajelor de mai sus pentru a va demonstra cat se zbat unii in aceste alegeri. Toate mesajele de mai sus sunt postate de un singur om, cu un singur ip, dar cu mai multe adrese de e-mail. Il puteam considera spam dar le-am lasat sa vedeti unde duce disperarea.

 10. Nu luati omul (oprea) luati rezultatul…asa poate se redreseaza tara si nu vom mai avea criza politica…oprea e cel mai stabil politician din tara….si daca stau sa ma gandesc…UNPR are ceva oameni ca ei…precum ontanu. probabil s-au saturat de prostiile celorlalte partide…

 11. tata a fost cadru militar in perioada dansului…a avut doar cuvinte de lauda. in perioada de criza ne-am simit i siguranta…salariul nu a scazut iar pensia este promisa a nu fi afectata. multumim Oprea…cei care au militari in familie sit ajutorul dvs! tot respectul

 12. Daca domnul Oprea va castiga alegerile , sunt sigur ca sectorului 2 ii va fi mai bine cu un reprezentant ca el in Parlament !!!

 13. „Aceasta este o promisiune. Suntem militari şi ne vom ţine de promisiune. Vom veni din nou aici să raportăm ce am făcut”. Domnul Oprea mereu s-a tinut de cuvant si a facut ca sa ne fie bine, votam Oprea !!!

 14. Stau in Sectorul 2 si sunt convins ca daca vom avea un reprezentant ca Gabriel Oprea in Parlament, sectorul 2 va arata altfel!!

 15. Si nu doar militarii, ci si restul celor care locuiesc in sectorul 2, fiindca e un om care se tine de cuvant, nu ca alti politicieniSunt sigut ca sectorului 2 ii va fi bine daca va avea un reprezentant ca el in Parlament.

 16. Pot sa va spun ca domnul Oprea are fara discutie votul meu, pentru ca este intradevar unul dintre putinii ministrii de dupa 1989 care chiar s-a zbatut si a facut ceva pentru Armat

 17. Sunt militar si intamplarea face sa locuiesc chiar in colegiul in care candideaza domnul Oprea. Cu siguranta o sal votez !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular