sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăCeremonii militareFlacăra Eterna, monument construit pe Esplanada Ministerului Apărării Naţionale

Flacăra Eterna, monument construit pe Esplanada Ministerului Apărării Naţionale

Sursa foto: mapn.ro
Ministrul apărării naţionale, alături de şeful Statului Major General şi de fostii presedinti Iliescu si Constantinescu, a participat la aprinderea Flăcării Eterne, monument construit pe Esplanada Ministerului Apărării Naţionale în cinstea celor 23 de eroi căzuţi la datorie în teatrele de operaţii din Irak şi Afganistan. Flacăra a fost aprinsă de sergentul major în rezervă Ionuţ Claudiu Butoi, rănit în Afganistan în anul 2008, de sergentul în rezervă Daniel Porumb, rănit în Irak în anul 2007, de plutonierul major Vasile Zbîncă, rănit în Afganistan în anul 2010, şi de plutonierul major Valerică Slăniceanu, rănit în Afganistan în anul 2006.

Ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, secretarii de stat Sebastian Huluban şi Floarea Şerban, şeful Statului Major General, generalul-locotenent Ştefan Dănilă, şi foştii preşedinţi ai României, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, au depus o coroană de flori la monumentul pe care sunt înscrise numele celor 23 de eroi.
Sursa foto: mapn.ro

La ceremonie au mai participat familiile militarilor căzuţi la datorie şi ai celor răniţi în teatrele de operaţii, cadre militare în activitate şi în rezervă, veterani de război.

Sursa: mapn.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE