duminică, iulie 14, 2024
AcasăActualitate militaraEXPOMIL 2013 - Expozitie internationala de echipament militar

EXPOMIL 2013 – Expozitie internationala de echipament militar

Sursa foto: expomil.ro
In perioada 26-29 Septembrie 2013, Centrul Expozitional ROMEXPO va gazdui cea de-a VIII-a editie a Expozitiei Internationale pentru Echipament Militar – EXPOMIL 2013, evenimentul fiind inscris in circuitul manifestarilor internationale din domeniul apararii, in Romania fiind organizat cu o periodicitate de doi ani.

Institutiile si organizatiile implicate in desfasurarea EXPOMIL 2013 sunt: ROMEXPO SA impreuna cu Ministerul Economiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justitiei, Serviciul Roman de Informatii, precum si Asociatia Patronala Romana a Producatorilor de Tehnica Militara – PATROMIL si Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana – OPIAR.

In Pavilionul A vor fi expuse sisteme si echipamente militare din dotarea fortelor Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, fabricate atat de firme din industria romaneasca de aparare cat si de companii straine.

Participarea la acest eveniment reprezinta o oportunitate de prezentare a unor tehnologii, EXPOMIL reprezentand cadrul de dialog necesar pentru intensificarea cooperarii in domeniu.

EXPOMIL este un eveniment de inalta tinuta, adresat specialistilor din domeniul militar, bucurandu-se de recunoastere pe piata internationala de profil si asigurand, o data la 2 ani, platforma optima pentru prezentarea tehnicilor de
aparare de ultima ora. Companiile expozante din cadrul acestei manifestari sunt reprezentate de producatori de calibru pe piata de productie a tehnicii militare din tara si din strainatate.

Expozitia are loc in Pavilionul A al Centrului Expozitional Romexpo din Blvd. Marasti, nr. 65-67

Program de vizitare:
26 – 28 Septembrie 2013: 10.00 – 18.00
29 Septembrie 2013: 10.00 – 16.00

TARIFE ACCES VIZITATORI/PARCARE
Pretul unui bilet este de 15 lei.
Parcare autoturisme – 3 lei/ h

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE