sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăActualitate militaraInterneCostel Gavrila imputernicit in functia de inspector general al Jandarmeriei Romane

Costel Gavrila imputernicit in functia de inspector general al Jandarmeriei Romane

Mai multe persoane din staff-ul Jandarmeriei Romane au fost destituite in urma scandalului privind angajarile ilegale din IGJR. Printre aceste persoane se numara Inspectorul general al Jandarmeriei Romane, Olimpiodor Antonescu, adjunctul acestuia, Nicolaie Rugina, comisarii Ioan Valentin Opritescu, Constantin Toleriu si colonelul Marian Grigoroiu care au fost destituiti din functii.

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Ioan Dascalu a anuntat ca Parchetul ICCJ a inceput urmarirea penala in cazul lui Olimpiodor Antonescu si Nicolaie Rugina, in dosarul in care sunt cercetati si fostul sef al resurselor umane din MAI, Adrian Patrascu, si fostul secretar general al MAI, Cristian Baci.

Costel Gavrila, de la Inspectoratul Judetean de Jandarmerie Dambovita, a fost imputernicit in functia de inspector general al Jandarmeriei Romane in locul lui Olimpiodor Antonescu,in timp ce in functia de adjunct al sau a fost numit Adrian Marian Faur, de la IJJ Covasna.

Sef al Directiei 1 de la Resurse Umane, in locul lui Marian Grigoroiu, a fost numit Marian Zaharia, fost sef al Resurselor Umane din Politia Romana.

Procurorii de la Parchetul General au stabilit ca cei cercetati au facilitat angajarea a trei ofiteri din sursa externa,fara respectarea normelor specifice. Deblocarea posturilor a fost facuta la propunerea conducerii Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, cu aprobare din partea secretarului general al Ministerului de Interne.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE