joi, septembrie 28, 2023
AcasăForte aerieneCorneliu Dobriţoiu: La MApN am vrut să fac ceva pentru haina şi...

Corneliu Dobriţoiu: La MApN am vrut să fac ceva pentru haina şi demnitatea militară

• Cine desconsideră moralul armatei, merită să fie pus în fruntea unei unităţi demoralizate şi trimis pe câmpul de luptă. • Degeaba ai zece avioane noi-nouţe dacă nu îţi poţi permite să le ridici în aer şi le foloseşti doar pe pliantele de reprezentare sau le scoţi din hangar doar la vizite sau zile festive. •

Armata trebuie să fie echipată, înzestrată, dotată, instruită, pregătită în permanenţă, ca şi cum a doua zi ar trebui să plece la luptă. • Să nu credeţi că nu ştiu că militarii noştri din teatrele de operaţii merg în PX-urile aliaţilor şi îşi cumpără pe banii proprii accesorii şi echipamente care le sunt necesare pentru îndeplinirea misiunii şi pe care noi ca stat ar fi trebuit să le asigurăm. Este trist, este jenant, este, dacă vreţi, revoltător. • Regret faptul că domnul Ioan Rus a raportat nişte date false vizavi de necesarul de fonduri pentru revenirea pensiilor poliţiştilor la nivelul celor din 2010 pentru cei cărora le-au fost diminuate.

Interviul integral pe radicalonline.info

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. E bine ca stiti domnule ministru. Stiti suficient de multe asa cum era si normal dar militarii romani pleaca cu aceleasi jeguri de bocanci in picioare si cu aceeasi tinuta de ti-e mai mare scarba sa te uiti la ea dupa 10 spalari. Avand in vedere ca intr-o misiune de 6 luni o speli de cel putin 130 de ori, trage-ti domnia voastra concluzia. De ce permanent achizitionati acei bocanci imposibili, militarii fiind nevoiti sa-si achizitioneze (culmea la aceeasi valoare cu cei din tara)din PX-uri bocanci?

    Poate stiti domnule ministru si de sutele de capuse din armata provenite pe filiera indirecta sau si mai repede fara nici-o scoala, prin chemarea in activitate(ofiteri si subofiteri), care nu sunt in stare sa tina in mana un pistol dar cu pretentii de functii mari.

    Poate stiti domnule ministru………..dar degeaba stiti……..Sa tii o scoala de auto la Pitesti, una de logistica la Bucuresti si sa vezi un ofiter trezit peste noapte cu grade pe umar de auto sau logistica, e prea mult. Sa vezi militarii romani ca pleaca de ceva ani cu aceeasi tinuta si aceeasi bocanci in teatru, e prea mult.

    Ce nu depind toate de domnia voastra, e clar. Dar multe din nereguli depind de un ordin al ministrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular