sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăIn zona barfeiContraamiralul de flotila Tiberiu Fratila debarcat de la Directia Informare si Relatii...

Contraamiralul de flotila Tiberiu Fratila debarcat de la Directia Informare si Relatii Publice (DIRP).

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de MApN, cel care intra toata ziua in direct la toate posturile de televiziune si dezbatea pe diferite teme de dicutie erijandu-se in purtator de cuvant al MApN, contraamiralul de flotila Tiberiu Fratila a fost debarcat de ministrul apararii, locul lui fiind luat de colonelul Răduţ Marian Bîlbîie, acesta din urma venind din functia de director al Trustului de Presă al M.Ap.N.

Noul director al D.I.R.P. este conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe filologice şi are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul relaţiilor publice şi jurnalismului. Anterior, ofiţerul a îndeplinit funcţiile de redactor-şef al Redacţiei militare de radio şi de director al Trustului de Presă al M.Ap.N.

Daca va imaginati ca d-lui Fratila ii este rusine si s-a retras la pensie, va inselati amarnic…….contraamiralul a fost numit în funcţia de locţiitor al directorului Direcţiei pentru Industria de Apărare şi Produse Speciale din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. O fi bine, o fi rau?

Noi ne permitem sa-i dorim d-lui colonel Bîlbîie mult succes in aceasta noua functie si dorim sa-i atragem atentia de a nu pica in greseala contraamiralului Fratila. Pentru orice declaratii referitoare la ministerul apararii a fost numit un purtator de cuvant, in persoana d-lui Spanu, purtator de cuvant care si-a facut pana acum datoria…..cand a fost lasat sa si-o faca. Sa lasam deoparte pupincurismul si sa prezentam opiniei publice din Romania armata romana asa cum este ea, sa prezentam activitatile pe care le desfasoara MApN pentru ca nu sunt putine si sa ne rezumam doar la asta. Odata cu schimbarea ministrului Oprea am constatat o schimbare in bine la relatiile publice si sper ca aceasta schimbare sa se mentina.

Mult succes d-le Bilbiie.

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

 1. Trebuia pus la dispozitie de doua ori a cate trei luni apoi sa i se comunice ca nu exista functie disponibila in MApN pentru pregatirea domniei sale!

 2. Cea mai buna solutie cred ca era aceea de a fi facut ”caporal”.
  Daca l-ar fi dat afara ar fi beneficiat de prevederile fostei ORDONANTE 7 transpusa altliteram in Legea 263 (actuala lege a salarizarii).
  Ori asta care ne-a facut nesimtiti si beneficiari de plati compensatorii ,ce merite are el sa beneficieze de plati compensatorii si alte drepturi prevazute in fosta Ordonanta 7 si transpuse in acelasi format acum in Legea 263. Se restructureaza in continuare armata. Din cite stiu ,nu.
  Daca tot ne-au facut nesimtiti si beneficiari de plati compensatororii sa ne spuna Fratila si madam Lupu, de ce sume vor beneficia la trecerea in rezerva. In mod sigur la salariile de acum vor pleca cu miliardul acasa . In nici un caz nu se pot compara cu cei disponibilizati in perioada 2000-2005 cind salariiile erau mizerabile.Atunci de ce au avut nesimtirea sa ne terfeleasca la comanda?

 3. Poate acesta ne va explica mai bine de ce persista atita haos si bilbiiala in sistemul de pensii.Unii nu au primit raspuns la contestatii nici dupa patru luni de zile desi au primit diferentele pentru majorarea pensiilor prin mandat postal fara nicio alta explicatie.
  Nu era logic ca intii sa se rezolve contestatiile si pe urma sa se plateasca diferentele.
  Pe cind demiterea d-nei Lupu?

 4. gresit. trebuia dat afara cu un sut in fund si o injuratura. apoi sa umble dupa pensie ca noi toti pe care ne-a facut in fel si chip. nu trece mult timp si o sa plateasca nemernicul de contravapoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular