sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăActualitate militaraComandantul Forţelor de Infanterie Marină ale SUA din Europa (MARFOREUR) in vizita...

Comandantul Forţelor de Infanterie Marină ale SUA din Europa (MARFOREUR) in vizita la SMFT

Foto: forter.ro
Șeful Statului Major al Forţelor Terestre, generalul-maior Nicolae Ciucă, a avut o întalnire de lucru cu comandantul Forţelor de Infanterie Marină ale SUA din Europa (MARFOREUR), general-locotenent Richard T Tryon, la sediul SMFT.

Pe parcursul întalnirii au fost discutate subiecte referitoare la activităţile de instruire în comun desfăşurate în cadrul iniţiativei Black Sea Rotational Force (BSRF) demarată în anul 2010 şi ajunsă la a 5-a ediţie.

Generalul-locotenent Richard T. Tryon a subliniat profesionalismul militarilor forţelor terestre participanţi la activităţile întrunite şi multinaţionale desfăşurate în comun cu partenerul american şi membri ai armatelor altor state din regiunea Marii Negre pe teritoriul Romaniei, precum şi intenţia de a continua acest gen de activităţi şi în anul următor.

Faptul că un detaşament al infanteriei marine americane a participat la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Romaniei, a fost evidenţiat ca un eveniment inedit pentru militarii americani care au apreciat amploarea şi importanţa evenimentului.

Cooperarea militarilor români şi americani este una îndelungată, cu rezultate deosebite în procesul de instruire, care a contribuit şi continuă să contribuie la creşterea interoperabilităţii subunităţilor participante la acţiuni militare în teatrele de operaţii.

Sursa: forter.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE