duminică, septembrie 24, 2023
AcasăStructuriCentrul de Refacere a Capacitatii de Munca a Personalului Armatei nr. 1...

Centrul de Refacere a Capacitatii de Munca a Personalului Armatei nr. 1 ”Munte”

Luna trecuta mi-am petrecut un week-end alaturi de familie in Predeal. Ieseala a fost pe cat de neasteptata pe atat de placuta si in cele din urma binevenita.
Am povestit despre excelentul restaurant unde mi-am sarbatorit aniversarea zilei de nastere, acum mi se pare corect sa va povestesc si despre hotelul unde am fost cazati. O voi face structural, pe grade de satisfactie, astfel incat sa fie mai usor de perceput conditiile de cazare si serviciile de aici.

Tin sa precizez faptul ca n-am avut nici o legatura cu alegerea locatiei, acest lucru a fost atributul sotiei care in complicitate cu un bun prieten au facilitat accesul si cazarea in acest hotel. Surpriza a fost deplina!

Localizare

Complexul militar din Predeal sau mai bine spus Centrul de Refacere a Capacitatii de Munca a Personalului Armatei nr. 1 ”Munte” este situat pe strada Mihai Eminescu pe drumul care duce catre Cioplea, a doua strada pe partea dreapta intr-o zona unde s-au construit si inca se construiesc foarte multe apartamente de vanzare.

Localizarea GPS este urmatoarea: Lat: 45.505049; Long: 25.578711

Accesul din gara sau de pe DN1 se face destul de usor, urmati indicatorul Cioplea care apare dupa supermarketul de langa gara, pe partea dreapta, si dupa 1-1,5 km ajungeti la hotel.

Citeste un review complet pe http://amfostacolo.ro/romania-pareri,15/predeal,97,1150/complexul-militar-predeal,8709/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__18530.htm

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular