sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăActualitate militaraBOBAS 2014- miting aviatic pe aerodromul de la Boboc

BOBAS 2014- miting aviatic pe aerodromul de la Boboc

Parasutist
Parasutist
Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene organizează un miting aviatic, pe aerodromul de la Boboc, in data de 14 iunie 2014, incepand cu orele 10.

In cadrul evenimentului „Ziua Porţilor Deschise” cei interesaţi vor putea vizita unitatea in care se pregatesc piloţii militari, programul zilei continuand cu evoluţiile avioanelor şi elicopterelor din dotarea Armatei Române: MIG 21 LANCER, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES, IAR-330 PUMA, IAR-99 Şoim, IAR-316B Allouete sau YAK-52.

La eveniment şi-au anunţat participarea paraşutiştii şi piloţii acrobaţi de la Aeroclubul României, „Iacării acrobaţi”, Regional Air Services şi TNT Brothers.

Show-ul aviatic va fi completat cu evoluţiile demonstrative ale unor avioane ultrauşoare, motoparapante, aeromodele, un girocopter, un balon cu aer cald şi o expoziţie statică de tehnică militară.

Accesul la evenimentele ce se vor desfăşura pe 14 iunie la Boboc este liber, organizatorii asigurand inclusiv transportul gratuit cu cateva autobuze din fata Catedralei Sf. Sava, orele 9.00.

Accesul la eveniment se poate face şi cu maşinile personale, fiind permis accesul cu autovehiculele până în parcarea din faţa instituţiei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE