sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăActualitate militaraExterneBlack Sea Defense & Aerospace 2012(BSDA 2012)

Black Sea Defense & Aerospace 2012(BSDA 2012)

BSDA
In perioada 16 – 18 Mai 2012, la ROMAERO Bucuresti se va desfasura editia a IV-a a Black Sea Defense & Aerospace 2012, expozitie si conferinta internationala dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale si Securitatii Private. Organizatorul acestei expozitii este TNT Productions, Inc.

BSDA 2012 are sprijinul oficial al Guvernului Romaniei prin: Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii
Agentia Nationala de Control al Exporturilor (ANCEX)si al Serviciului Roman de Informatii.

BSDA 2012 este singura Expozitie din Romania Certificata Oficial de US Department of Commerce, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti.

Cadrele Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Transporturilor, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ministerul Afacerilor Externe si Serviciului Roman de Informatii au accesul liber pe baza de uniforma sau legitimatie.

Pe lista expozantilor la eveniment gasim nume sonore in domeniul apararii si securitatii nationale. Iata lista expozantilor care promit noutati in domeniu:

Lista celor 154 de expozanti, institutii, publicatii si firme cu activitate in domeniul apararii si securitatii nationale poate fi consultata aici: expozanti.

Complexul Romaero este situat in partea de nord a orasului Bucuresti si are acces direct la pista aeroportului International Baneasa (3,200 m lungime si 45 m latime). Romaero dispune de macarale si echipamente de manevrat incarcaturi cu capacitati de pana la 300 de tone. Aeroportul International Baneasa (AIB), a doua poarta de acces spre Romania, este situat in partea de nord a orasului Bucuresti, la doar 8 km de centrul.

BSDA 2012 este un eveniment business- to-business. Pentru a asigura o prezenta semnificativa de vizitatori specialisti, vor fi gazduite delegatii guvernamentale, militare si comerciale, din toate tarile ce au acces la Marea Neagra. Prezenta delegatiilor VIP reprezinta scopul principal al BSDA 2012.

Accesul persoanelor sub 14 ani strict interzisa!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE