duminică, iulie 14, 2024
AcasăIn zona barfeiAvioanele Hercules C-130 modernizate de firma Elbit Systems

Avioanele Hercules C-130 modernizate de firma Elbit Systems

Contractul companiei Elbit Systems Ltd. a fost incheiat cu societatea Compania Nationala Romtehnica SA, fiind adju­de­cat la data de 20 decembrie 2010. De­numirea generica se refera la Contract de achizitie a patru complete ,,Echi­pamente de razboi electronic EW pentru aeronave C-130”.

Compania Elbit Systems se afla pe piata romaneasca de 15 ani, lucrand cu parteneri ca IAR Brasov, Avioane Craiova sau Aerostar, avand aici patru subsidiare: Elbit Systeme SA., A-E Electronics SA, Elmet International SRL and Simultec SRL.

Conditiile ce trebuiau intrunite de socie­tate erau de a face dovada capacitatii sale tehnice si/sau profesionale ca produce sau co­mercia­lizea­za si instaleaza echi­pa­mente de raz­boi electronic pe ae­ronave similare, ca este autorizat de fabricantul ae­ronavei pentru executarea de mo­dificari ale aeronavelor de tip C-130 si ca detine acordul scris al fabricantului aerona­velor prin care acesta se anga­jeaza sa-i acorde candidatului asistenta tehnica necesara executarii lucrarilor de instalare a echi­pa­mentelor EW.

De mentionat aici este faptul ca proiectul de modernizare se intinde pe o perioada de patru ani si ca Elbit Systems a mai imbunatatit cu succes avioane C-130 apartinand armatei sud-coreene, aceste modernizari fiind la standardele cerute de NATO.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE