vineri, aprilie 19, 2024
AcasăActualitate militaraExterneAviatia militara israeliana revine in Romania pentru antrenamente

Aviatia militara israeliana revine in Romania pentru antrenamente

În 2006, ministrul israelian al Apărării, Shaul Mofaz, a semnat un acord pe cinci ani cu ministerul Apărării de la Bucureşti în baza căruia se desfăşoară antrenamente comune cu armata română. Armata israeliană a ales să efectueze manevre militare în Munţii Carpaţi datorită condiţiilor dificile din teren cu care piloţii săi nu sunt obişnuiţi.

Aceste antrenamente sunt necesare aviatorilor israelieni, pentru eventualitatea desfasurarii unor manevre reale in teren muntos.
Militarii israelieni desfasoara noi exerciţii în Munţii Carpaţi, în cursul lunii august, la un an după ce şase piloţi şi-au pierdut viaţa într-un accident de elicopter în timpul precedentelor manevre militare, scrie ziarul Jerusalem Post.

O anchetă derulată de armata israeliană (IDF) a ajuns la concluzia că accidentul, în care a fost implicat un elicopter Sikorsky CH-53, a avut loc din cauza unei erori umane. Aparatul de zbor efectua manevre la joasă altitudine când s-a izbit de un versant.In acest accident si-a pierdut viata si un militar din fortele aeriene romane ce insotea militarii israelieni.

Potrivit aceluiasi ziar, la manevrele comune din august vor participa și avioane militare de transport de tip C-130 Hercules.

Colaborarea si cooperarea cu diferite natiuni nu poate duce decat la un profesionalism ridicat, la acumularea benefica de experienta pentru militarii nostri, insa nu stim nimic despre ceea ce ne ofera in schimb armata israeliana.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

 1. DOMNILOR GENERALI ,OFITERI , SUBOFITERI , GRADATI ..DIN TOATE STRUCTURILE NATIONALE DE APARAE SI ORDINE PUBLICA ,…ACTIVI SI IN REZERVA ….DINCOLO DE PAPAGALII POLITICI SI DE AFACERILE LOR , NU UITATI VREODATA CA EXISTA UN NEAM SI O TARA , CARE SE BAZEAZA PE JURAMINTUL FACUT DE VOI…DE NOI…NU UITATI CA JURAMINTUL MILITAR NU PUTEM SA NI-L LUAM INAPOI , ..NU UITATI CA CEI CARE SI-AU JERTFIT VIATA , AU FACUT-O PENTRU LIBERTATE , PENTRU DEMOCRATIE , PENTRU UN TRAI DECENT , PENTRU URMASII NOSTRII, PENTRU NOI !
  NU UITATI ASTA NICIODATA .
  MAI BINE UN STAT ROMAN INTREG SI O COALITIE DISTRUSA , DECAT O COALITIE INTREAGA SI UN STAT ROMAN CALCAT IN PICIOARE .
  NU TREBUIE SA VA PIERDETI PERSONALITATEA , SA DEVENITI SCLAVUL ACTIVITATILOR , IDEOLOGIILOR ASA ZISILOR ‘COMANDANTI” ORI “ FOSTI COMANDANTI” CARE ISI PUN INETERESELE PERSONALE ORI DE PARTID MAI PRESUS DE TOT SI TOATE …
  SI VOI …SI NOI .. SUNTEM CETATENI AI ACESTEI TARI.
  ASTAZI…MAI MULT CA ORICAND …S-AU INTENSIFICAT AMENINTARILE LA ADRESA IDENTITATII NATIONALE SI MAI ALES LA ADRESA ROMANILOR DIN HARGHITA , COVASNA SI MURES .
  NU UITATI CA “LUPTA PENTRU PUTERE” POATE ADUCE UN INDIVID INTR-O ASEMENEA STARE ,INCAT SA ISI POATA PIERDE PERSONALITATEA SA COSTIENTA , PROPRIA RATIUNE .
  AMENINTARILE EVIDENTE ALE EXTREMISMULUI MAGHIAR , VINE PE FONDUL ACELORASI AMENINTARI FACUTE IN CADRUL UNEI MANIFESTATII REVIZIONISTE LA LONDRA , DAR SI PE FONDUL SLABICIUNII FARA PRECEDENT A AUTORITATILOR ROMANIEI .
  TRAGEM …TRAGETI….UN SEMNAL DE ALARMA , ACTIONATI- PRIN FORME CARE SA NU PUNA IN PERICOL SIGURANTA CETATENILOR , APARATI DEMOCRATIA SI IDENTITATEA POPORULUI ROMAN.
  POPRUL ESTE NORODUL SI NU TAGMA JEFUITORLIOR .

  http://scmdmoreni.blogspot.com/2011/06/tamas-sandor-seful-consiliului-judetean.html

  HONOR ET PATRIA ! VAE VICTIS !

  CPT ® MACARAN FANEL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE