marți, noiembrie 28, 2023
AcasăActualitate militaraAtentie la neatentie....

Atentie la neatentie….

Sunt aproape doi ani de cand citesc cu interes Observatorul Militar, saptamanal cu vechime al armatei. Daca pana acum doi ani imi era sila sa-l ”rasfoiesc”, in prezent gasesti aici informatii relevante ale vietii militare, chiar si articole cu aspecte negative ale vietii cazone. Dar, mai dau si cu bata in balta….

Se dau doua numere recente ale observatorului militar, respectiv 13 si noul 14. Articole interesante, teme de interes, si asa cum era normal, doua referiri bolduite la recentul erou, plutonier-major Claudiu Constantin Vulpoiu, cazut la datorie in teatrul de operatii din Afganistan.

Sincer, actuala echipa a Observatorului nu merita aceasta ”admonestare” dar o mica lectie poate nu strica: din cele doua articole, publicate in doua numere diferite, nu am reusit sa ma edific cu varsta reala a militarului decedat. Numarul 13 ne comunica varsta de 41 de ani, numarul 14 varsta de 35 ani, asa cum rezulta si din comunicatul oficial al MApN.

Daca in urma cu trei ani publicam scrisoarea unui roman din strainatate care sesiza fotografiile de proasta calitate ale militarilor romani cazuti la datorie in teatrele de operatii, sa inteleg ca in acest moment inca nu exista informatii concrete despre militarii plecati in teatrul de operatii?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular