duminică, iulie 14, 2024
AcasăPoliticaApel catre general!

Apel catre general!

În cateva zile va incepe sesiunea de toamna a Parlamentului Romaniei, situatie ce va va conferi posibilitatea dumneavoastra in dubla calitate de personalitate militara, dar si de om politic sa va manifestati plenar, sa dovediti onoare si demnitate prefigurand in acelasi timp o perspectiva reala tanarului partid U.N.P.R.
Aminteam domnule ministru de onoare si demnitate cu referire directa la declaratiile dumneavoastra din anul 2010 care in esenta clamau :
– Pensiile militare nu vor fi afectate
– Legea 164/2001 nu va fi modificata
– Pensiile de sub 3000 de lei nu se vor recalcula
– Salariile militarilor nu vor fi afectate
Analizandu-le pe fiecare in parte, dar si pe toate la un loc, constat ca nici o promisiune facuta nu este respectata, nici o vorba de a dumneavoastra nu se sustine prin fapte si atitudine.
Ce poate fi mai graitor decat votul dumneavoastra de trepadus politic si parvenit militar care asigura sustinere singurului partid politic terorist = a se citi P.D., a unei formatiuni culturale- etnice, care in nici o tara democratica nu poate fi un partid = a se citi U.D.M.R. si unei gasculite de politicieni reprezentand minoritatile nationale, altele decat cea maghiara, care nu sunt alesi de nimeni, nu au nici o opinie, voteaza intotdeauna cu puterea tipand cat pot de tare ca vor cu orice pret sa suga si ei ceva.
Votand Domnule Ministru impotriva propriilor dumneavoastra afirmatii, impotriva intereselor propriului dumneavoastra partid, dovediti cetatenilor acestei tari si nu in ultimul rand militarilor activi, in rezerva si in retragere ca aveti mari probleme cu onoarea si demnitatea.
Pentru a va scuti sa cautati prin diverse manuale definitii ale onoarei va gratulez cu cea care mie mi-a placut cel mai mult „Onoarea este un dat, cu ea te nasti , nu ti-o poate lua nimeni, nu ti-o poate da nimeni.”
Intrand in subtilitatea acestor cuvinte Domnule General Oprea, sesiunea de toamna a Parlamentului va ofera posibilitatea de a va reabilita ca om, ca militar si politician, va creaza conditiile necesare de a va delimita de un presedinte, de un partid si de un guvern iresponsabil, care mai devreme sau mai tarziu vor fi judecati pentru subminarea economiei nationale, pentru genocid si acte savarsite cu cruzime ( crime ) comise toate in numele democratiei, dar fara dubii pentru interesele proprii.
Va invit Domnule General Oprea sa lecturati capitolul II din Constitutie referitor la drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor ( art.22 – 53 ) si sa luati act de interzicerea ori limitarea acestora pentru personalul militar .
– Ce ne oferiti in schimb Domnule General?
– Salarii de sub 300 de dolari?
– Pensii de generali de sub 4000 de lei?
– Salarii de general de 4 – 5 ori mai mici decat al domnisoarei director al culturii eroilor?
Ati avut curiozitatea sa va documentati cu ce se intampla in celelalte state membre N.A.T.O. sau U.E.?
Ati analizat cate acte normative internationale la care Romania este parte semnatara sunt incalcate prin Legea salarizarii unice si prin Legea pensiilor?
Am tot respectul pentru oricare profesie, fiecare avand particularitati si importanta sociala . Pana si hulita societate socialista nu a putut concepe o lege unitara a salarizarii, a pensiilor etc. A fost nevoie de aparitia unor politicieni de tip Basescu, Boc, Oprea pentru a ne uniformiza pe toti, pentru a concepe o societate in care 1 – 200,000 de indivizi sa traiasca cum nici nu au visat, iar 20,000,000 sa moara de foame.
Va vom judeca Domnule Ministru, va vom judeca dupa un precept simplu = pacatul parintilor sa cada asupra urmasilor pana la a saptea generatie.
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

Sursa: medgidia-mil.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE