miercuri, februarie 28, 2024
AcasăActualitate militaraAna Maria Brânză este câştigătoarea Cupei Mondiale la spadă - Saint-Maur, Franţa

Ana Maria Brânză este câştigătoarea Cupei Mondiale la spadă – Saint-Maur, Franţa

Sursa foto: agerpres
Campioană mondială şi europeană la spadă cu echipa României, stelista Ana Maria Branza ştie că este „condamnată” să câştige. Ea spune că atuul ei şi al colegelor sale a fost că au încercat să-şi depăşească mereu condiţia. Nu regretă că a ales scrima şi nu crede că a făcut mari sacrificii pentru a fi ceea ce este, însă recunoaşte că n-a putut fi alături de familie, de cei dragi, în multe momente importante. De aceasta data, ne aduce si noua bucuria castigarii Cupei Mondiale la spada.

Felicitarile pentru aceasta reusita au venit, telefonic, si din partea ministrului apararii, Mircea Dusa:

„Ana Maria a arătat lumii întregi ce înseamnă performanţa. Munca depusă şi perseverenţa sunt atribute care stau la baza rezultatelor excepţionale pe care sportivii noştri le obţin în toate competiţiile internaţionale şi nu numai. Încă o dată, dacă mai era cazul, am demonstrat că avem sportivi valoroşi”, a arătat ministrul Mircea Duşa.

Ana Maria Branza este legitimată la FC Steaua București în cadrul secției de scrimă din anul 2001, din anul 2007 fiind Maestru Emerit al Sportului.

Ne alaturam si noi ministrului apararii si aducem sincere felicitari sportivei steliste, pentru ca in spatele acestei reusite stau multi ani de munca.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE