duminică, decembrie 10, 2023
AcasăActualitate militaraInterneLista coloneilor 2010. Alte sute de grade de ofiteri acordate unor absolventi....

Lista coloneilor 2010. Alte sute de grade de ofiteri acordate unor absolventi. Noile liste de acordari si avansari pe 2010.

Asa cum a promis, ministrul Dobritoiu a dat publicitatii listele cu gradele acordate si inaintarile in grad efectuate pe parcursul anului 2010. Alte nume sonore, alte sute de necunoscuti treziti din absolventi cu grade de ofiteri pe umeri. Cel mai probabil, marea majoritate sunt in prezent ofiteri activi ai armatei romane.

Culita Tarata- de la caporal la colonel, Marian Sarbu- de la soldat la colonel, SCHMUTZER Rudolf – de la soldat la colonel, Rusu Liviu- de la caporal la colonel(Bistrita), Ion Prioteasa de la caporal la colonel (Dolj), Petcu Marius- de la fruntas la colonel, Ninel Peia – de la fruntas la colonel, Ioan Oltean din absolvent direct colonel, Gheorghe Netoiu – de la absolvent la colonel, Mocanu Alexandru din absolvent direct colonel, Magureanu Cezar de la sg. maj la colonel, Marica Vasile din caporal direct colonel, Bogdan Licu din sergent direct colonel, Iordache Luminita din absolvent direct colonel, Ion Gontea din caporal direct colonel, Dancu Vasile din fruntas colonel peste noapte, subrefectului Vasile Cozama ii sta bine cu grad de colonel ca cele de caporal ii stateau in gat, Ciuclea Ionel din soldat direct colonel, Branza Daniel din soldat colonel peste noapte, Decebal Arnautu de la Neamt din caporal facut colonel.

Acestea sunt doar gradele de colonel acordate cu marinimie in anul 2010, ilegal, de conducerea armatei romane. Acestea sunt personalitatile Romaniei ce au beneficiat, ILEGAL, de marinimia unor ministri sau sefi ai SMG ce au tarat armata romana intr-o mocirla din care cu greu va iesi. Acestor personalitati li se adauga un sir imens de absolventi, soldati sau caporali ce peste noapte au primit grade de ofiteri in rezerva, filiera fiind cel mai probabil trecerea in randul cadrelor militare active. Unde este profesionalismul armatei romane? Cum a ajuns o armata ce si-a castigat cu greu faima sa fie tarata in mocirla de niste politicieni abjecti?

Un pas mare si de curaj al ministrului Dobritoiu, dar sparam ca demersul domniei sale sa nu ramana la nivelul de dat publicitatii si atat.

SITUAŢIA ACORDĂRII GRADELOR (ÎN REZERVĂ), ÎN ANUL 2010 poate fi vizualizata cu un click AICI.

Daca cineva este interesat si de avansarile din 2010, poate accesa situatia cu un click AICI.

Domnule ministru va ramanem profund indatorati daca ne prezentati si situatia ofiterilor chemati in activitate din randul acestor profitori sau mai pescurt, cati din cei avansati ilegal sunt momentan ofiteri activi ai armatei romane.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular