sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăActualitate militaraAl doilea barometru de opinie in care militarii detroneaza biserica

Al doilea barometru de opinie in care militarii detroneaza biserica

Potrivit barometrului de opinie naţional realizat de Avangarde, în perioada 21 – 28 aprilie, 86% dintre persoanele intervievate au încredere în pompieri, 80% în Armată, 74% în Biserică, 66% în şcoală, 52% în mass-media şi 51% în sistemul sanitar.

De asemenea, câte 43% dintre persoanele intervievate au precizat că au încredere în judecătorie şi DNA, 42% în SRI, 40% în parchet, 26% au spus că au încredere în Guvern, 24% în Parlament, 22% în Preşedinţie şi 17% în partidele politice.

La întrebarea deschisă referitoare la principalele trei probleme cu care se confruntă zilnic, 31% dintre respondenţi au menţionat problemele legate de venituri, 18% – probleme de sănătate, 12% – lipsa locurilor de muncă, 5% – probleme legate de locuinţă, câte 4% au spus că se confruntă zilnic cu probleme de familie sau cu corupţia, 2% au indicat drumurile proaste, 9% – altele, iar 15% nu pot aprecia.

Cercetarea a fost realizată în perioada 21 – 28 aprilie 2013, pe un eşantion probabilist, stratificat de o mie de persoane adulte de 18 ani şi peste. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată a României, cu o eroare maximă tolerată de plus/ minus 3,1%, pentru un interval de încredere de 95%. Validarea s-a făcut pe baza datelor INS 2011.

Sursa: AGERPRES

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE