marți, februarie 27, 2024
AcasăIn zona barfeiAfganistanul impresioneaza si prin vocea copilului Adrian Aron.

Afganistanul impresioneaza si prin vocea copilului Adrian Aron.

La 1 decembrie 2012 va prezentam o trupa romaneasca ce compunea si interpreta melodia Afganistan , trupa RIPSTOP , si cateva versuri: Afganistan, toata lumea sa vada, Ca romanii au sange de eroi, Afganistan, daca asta e soarta, Sa veniti sanatosi inapoi. In acelasi timp, ne intrebam cine, de ce si ce motiv avea sa se gandeasca la militarii romani din Afganistan. Astazi am aflat ca tobosarul trupei RIPSTOP, sublocotenentul Sorin Aron, este unchiul tanarului Adrian Aron care a ridicat sala in picioare la ”Romanii au talent” cu melodia ”Plange chitara” evidențiind prin prestatia sa suferintele indurate de militarii romani pentru tara lor.

Cu bunavointa MApN am aflat ca tanarul Adrian Aron are 14 ani și este din Zalău. Studiază chitara la Liceul de Arte din aceeași localitate fiind implicat în mai multe activități muzicale (cor, solist vocal).

Săptămâna trecută a fost prezent la emisiunea „Românii au talent” interpretând una dintre melodiile compuse de către tatăl său, locotenent-colonelul Daniel-Gheorghe Aron, medic în cadrul Batalionului 33 Vânători de Munte de la Curtea de Argeș care tocmai și-au încheiat misiunea în Afganistan şi care pe timpul filmărilor se afla în teatrul de operații.

Adrian provine dintr-o familie cu o educație muzicală consistentă, tatăl lui fiind un bun chitarist ce a compus alături de fratele său, Aron Alexandru mai multe piese şi punând bazele cenaclului „Pădure nebună”. Nu în ultimul rând trebuie menționat faptul că unchiul său, sublocotenentul Sorin Aron, este toboșarul trupei Ripstop, o formaţie compusă din tineri ofiţeri şi studenţi ai Academiei Forţelor Terestre din Sibiu.

Romanii au talent- Adrian Aron.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE