duminică, aprilie 14, 2024
AcasăActualitate militaraAcord cadru pentru achiziţionarea a 18 torpile uşoare antisubmarin

Acord cadru pentru achiziţionarea a 18 torpile uşoare antisubmarin

Submarinul Delfinul
Submarinul Delfinul
Potrivit unui anunţ de participare publicat miercuri pe SEAP, MApN, prin Romtehnica, vizeaza achiziţionarea a 18 torpile uşoare antisubmarin, suma totală estimata a fi cheltuita fiind de 16,5 milioane de euro fara TVA.

Potrivit Mediafax, anunţul Romtehnica implică încheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic pe o durată de 5 ani, valoarea estimată a contractului, al cărui obiect este „capabilităţi de luptă antisubmarin. torpila uşoară submarin”, fiind de 74,250 milioane de lei (16,5 milioane de euro) fără TVA.

Locul principal de livrare este Constanţa, iar cantitatea maximă estimată pentru acordul-cadru este de 18 bucăţi.
Candidaţii care nu deţin încă o autorizaţie de securitate trebuie să obţină una.

Garanţia de participare va fi depusă în etapa a II-a a procedurii doar de către candidaţii selectaţi şi este de 1,485 milioane de lei (330.000 de euro). Ofertanţii din categoria întreprinderi mici şi mijlocii vor beneficia de o reducere cu 50% a garanţiei de participare.

Candidaţii trebuie să fi executat, în ultimii 5 ani, livrări de produse similiare în valoare de cel puţin 74,250 milioane de lei (16,5 milioane de euro).

Candidaţii străini care nu au sediul în România trebuie să deţină o certificare sau o acreditare acordată de un organism naţional ori internaţional, recunoscut de o ţară UE sau NATO.

În ceea ce priveşte procedura de licitaţie, aceasta va fi restrânsă, numărul minim preconizat fiind de 3, iar cel maxim de 7.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 iunie, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 iunie.

Potrivit anunţului de pe SEAP, autoritatea contractantă este MApN-UM02550 Bucureşti prin Romtehnica, companie naţională din domeniul apărării.

Romtehnica se află în coordonarea Ministerului Apărării Naţionale.

Compania negociază şi semnează, în numele Ministerului Apărării Naţionale şi al altor entităţi guvernamentale din România, contracte de import, transfer de tehnologie, suport logistic, asistenţă tehnică şi instruire de personal.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE