miercuri, februarie 28, 2024
AcasăCeremonii militare100 de ani de invatamant militar aeronautic

100 de ani de invatamant militar aeronautic

La Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene de la Boboc, intre orele 09.00 si 13.00, vor avea loc o serie de evenimente prilejuite de sarbatorirea a 100 de ani de invatamant militar aeronautic romanesc. Organizatorii evenimentului propun participantilor un program diversificat, plecand de la vizitarea scolii si terminand cu demonstratii de acrobatie ale pilotilor.

Participantii la eveniment pot vizita o expozitie statica de avioane si elicoptere aflate in dotarea armatei romane, ulterior fiind efectuata o demonstratie de zbor cu aeromodele.

Cei mai buni piloti ai scolii vor efectua zboruri demonstrative la mansa unor aeronave civile si militare, participantii putand urmari in evolutie formatii de avioane de atac la sol si IAR 99 SOIM, elicoptere IAR 316 B si aviaone de acrobatie IAK 52 si Extra 300 L.

Accesul la eveniment este liber, doritorii fiind transportati de organizatori la Boboc cu mijloace de transport proprii, plecarile avand loc din fata Catedralei Sf. Sava din Buzau in doua serii, orele 8,15 si 9,15.

Accesul este permis si cu autovehicule personale, doritorii avand acces pana in parcarea din fata Scolii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE