vineri, septembrie 22, 2023
AcasăActualitate militaraInterneVeteranii si vaduvele de razboi beneficiaza de ajutor marit

Veteranii si vaduvele de razboi beneficiaza de ajutor marit

36836 de veterani si vaduve de razboi. Probabil astia sunt toti veteranii, martori si participanti la un razboi mondial, pe care ii mai are Romania. Acesti veterani vor beneficia de un ajutor anual marit cu fantastica suma de 30 de lei, de la 200 la 230 lei, guvernul majorand ajutorul ca urmare a cresterilor de preturi la marfurile nealimentare si la servicii in 2012 fata de 2011 potrivit lui Andrei Zaharescu, purtator de cuvant al Executivului.

Actul normativ aprobat se refera la stabilirea cuantumului ajutorului anual pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice, cuvenit veteranilor de razboi, vaduvelor de razboi, precum si accidentatilor de razboi.

De acest ajutor vor beneficia 36.836 persoane, din care 34.975 platite de Ministerul Muncii Familiei, 957 persoane platite de Ministerul Apararii Nationale, 902 persoane platite de Ministerul Administratiei si Internelor si doua persoane platite de Serviciul Roman de Informatii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular