joi, noiembrie 30, 2023
AcasăMilitarii in presaUn fost pilot militar povesteste cum a fost vanat de OZN-uri

Un fost pilot militar povesteste cum a fost vanat de OZN-uri

Zborul părea că decurge fără probleme iar piloţii celor trei aparate îşi mai aruncau din când în când câte un ochi către maşinile care circulau la acea oră spre Urziceni. La un moment dat liniştea din carlingă a fost spulberată de un eveniment pe care piloţii îl văzuseră doar în filmele SF: “Am încremenit cu mâna pe manşă când am văzut brusc că vine din stânga noastră o sferă luminoasă de culoare roşu aprins care nu-şi schimba culoarea.

Avea un diametru imens, de aproape 20 de metri. S-a apropiat de noi la vreo doi kilometri şi nu făcea niciun zgomot, nu lăsa nicio dâră de fum. Apoi a început să zboare în paralel cu elicopterele aceeaşi viteză de 150 de km pe oră”.

Timp de câteva minute piloţii au fost atât de şocaţi încât nu au putut să schimbe între ei decât câteva cuvinte. “Am încercat să-mi explic ce este şi la un moment dat m-am gândit că acest obiect ciudat nu are cum să fie fabricat pe pământ. I-am întrebat şi pe ceilalţi colegi dacă văd acelaşi lucru şi mi-au confirmat sec, fără să mai scoată un cuvânt. Eram şi speriaţi şi şocaţi de ce ni se întâmplă încât nu mai puteam vorbi”, mai spune Smoleanu.

După alte zeci de secunde în care piloţii buzoieni nu mai ştiau cum să reacţiuneze, bizarul obiect a făcut câteva manevre ieşite din comun. “La un moment dat, urmăritorul nostru a accelerat brusc şi a ajuns la o viteză incredibilă. A plecat brusc de lângă noi, s-a dus în faţă şi ne-a tăiat calea la un unghi imposibil, de 90 de grade, fără să micşoreze viteza. A intrat în axul nostru de deplasare şi atunci am redus viteza până aproape de zobor la punct fix. După această manevră a noastră obiectul a dispărut brusc la fel cum a apărut”, mai adaugă Smoleanu.

Citeste articolul integral pe stiridebuzau.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular