marți, februarie 27, 2024
AcasăIn zona barfeiTransfer articole de echipament fara plata de la MApN catre persoanele defavorizate

Transfer articole de echipament fara plata de la MApN catre persoanele defavorizate

Ministerul Apărării Naţionale (MApN), prin Sectia Valorificari a Comandamentului logistic intrunit, a întocmit, şi făcut publică, lista bunurilor destinate transferului fără plată, către instituţiile publice. În respectivul document apar şi mai multe articole de echipament aflate în custodia unei unităţi militare din municipiul Roman, echipament care poate fi preluat, gratis, de instituţiile publice nemţene.

Aşadar, potrivit MApN, instituţiile din Neamţ au posibilitatea să se îmbogăţească cu: 6.108 bluze kaki de instrucţie şi 8.761 de centuri (tip chingă, din piele şi din bumbac). De asemenea, pe aceeaşi listă se mai află 336 de perechi de chiloţi (din bumbac, din pânză şi sport), 16.881 de curele (tip chingă şi din piele), 25.624 de perechi de izmene (din bumbac, flauşate sau din pânză), 5.863 de pulovere cu mânecă lungă, din lână, kaki, 26.514 raniţe şi 18.795 de saci pentru merinde (cu şi fără ciocninari – mănunchi de cureluşe scurte care au ochiuri sau inele la capete).

Comandamentul logistic mai precizează că în cazul transferării bunurilor fără plată către instituţiile publice nemţene trebuie îndeplinite mai multe condiţii din partea solicitanţilor. Astfel, cererile de transmitere pentru articolele de echipament se vor transmite prin fax, la numărul 021/310.15.65; solicitările se primesc până la data de 15 ale fiecărei luni, după care se va face o repartiţie în funcţie de existent; cererile neonorate nu primesc răspuns; echipamentul primit prin transfer fără plată se va distribui numai persoanelor defavorizate care beneficiaza de protecţie socială, în conditiile legii, în acest sens solicitarea trebuie să cuprindă şi numărul persoanelor defavorizate, iar parohiile nu se încadrează în categoria instiuţiilor publice cărora li s-ar putea transfera, fără plată, articole de echipament.

Sursa: realitateapress.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE