duminică, septembrie 24, 2023
AcasăIn zona barfeiSite-ul oficial al MApN, mapn.ro, intr-o prezentare moderna

Site-ul oficial al MApN, mapn.ro, intr-o prezentare moderna

Daca in urma cu ceva vreme MApN modifica pagina destinata eroilor romani, iata ca a venit vremea ca intregul site oficial sa fie modernizat, actuala versiune www.mapn.ro fiind realizată într-o concepţie modernă, în care informaţia se doreşte a fi adusă mai aproape de utilizator, mai eficient organizată şi oferită cu promptitudine. Odata cu noua versiune au fost lansate şi conturile oficiale ale instituţiei pe reţelele de socializare Facebook, Twitter şi YouTube.

În ceea ce priveşte dimensiunea „social media” a interfeţei virtuale a MApN cu publicul, deschiderea în premieră a conturilor Facebook şi Twitter, precum şi reorganizarea paginii din YouTube propun tuturor celor interesaţi de activitatea ministerului relatări în timp real şi în format profesional cu privire la evenimentele de ultimă oră, videoclipuri, filme documentare şi fotografii care să aducă în prim-plan activitatea militarilor români care îşi îndeplinesc misiunile în ţară sau în teatrele de operaţii, cei mai importanţi şi mai relevanţi vectori de imagine ai instituţiei militare.

MApN poate fi gasit pe retelele sociale la urmatoarele adrese:
– Facebook: MApN pe Facebook
– Twitter: MApN pe Twitter
– YouTube: MApN pe YouTube

Sa fie intr-un ceas bun.

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Stefan, site-ul nu are nici-o legatura cu functionarii casei de pensii, unde ai trimis solicitarea. Daca acolo sunt FUNCTIONARI PUBLICI cu salarii prea mari pentru ceea ce fac(mai bine zis ceea ce nu fac), asta-i alta problema. Este posibil ca numarul prea mare de solicitari sa nu le permita sa raspunda in timp util. Coroborat cu incompetenta unora dintre ei, angajati ca marea majoritate a civililor din armata, ai concluzia la care ai ajuns. Pana armata nu va scapa de toate pilele pe care le-a angajat, nu vom vedea profesionalism.

  2. Frumos situl nimic de zis dar mai trebuie ca si functionarii de acolo sa aiba o atitudine pe masura sitului.Am trimis o solicitare din 24 August la adresa „casadepensii@mapn.ro” si nici pana azi nu am primt raspuns.La Mapn or fi auzit oare de cele 30 de zile in care trebuie sa trimita raspuns solicitarilor? Eu cred ca sub paravanul titulaturii de functionar in minister ,multi incompetenti isi fac simtita prezenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular