sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăPostaSeria comunicatelor de cosmar continua la SCMD

Seria comunicatelor de cosmar continua la SCMD

Seria de comunicate alambicate si cu clara tenta politica continua la sindicatul militarilor disponibilizati. Fie ca vin din sfera departamentului organizare, fie ca vin din partea presedintelui de sindicat, toate aceste comunicate au o clara tenta politica, mai nou si rasista. Vreau sa va prezint cateva elemente, cel putin ciudate din ultimul comunicat al presedintelui SCMD.

Comunicat privind manifestarile SCMD in perioada 14 – 31.03.2011
La 1 martie a.c., SCMD a anuntat ca ultimatumul adresat Guvernului privind restituirea gradului militar (care nu poate fi nationalizat, si poate fi luat doar prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, pentru inalta tradare si genocid) si a pensiei militare dobandite, pentru abrogarea legilor genocidului si subminarii economiei nationale, care ii vizeaza si pe militarii activi, in rezerva si in retragere, va expira pe 15 martie. In acest sens, SCMD a anuntat ca va picheta cu fortele din Bucuresti, intrarea la Camera Deputatilor, in zilele de 14-16 martie si va sprijini toate miscarile sindicale in perioada 14-31.03.2011.

Puterea si-a luat masuri. Caz unic in Europa si in lume, Camera Deputatilor si Senatul lucreaza in saptamana 14-20.03.2011, o singura zi, miercuri, 16.03.2011. Cu alte cuvinte, alesii nostri, pe banii nostri (ca tot ii emotioneaza pe unii numai si numai problema banilor) si-au luat liber de joi, 10 martie la pranz pana miercuri, 16 martie, dimineata. Pe ce motiv? Cica ar fi ziua maghiarilor de pretutindeni pe 15 martie, deci parlamentul ungar de la Bucuresti si-a luat liber!…

Miercuri, 16 martie, dimineata, Senatul si Camera Deputatilor, in conditiile interzicerii participarii cetatenilor la dezbateri, vor dezbate separat OUG 1/2011 si Codul Muncii, iar dupa amiaza, de la ora 15.00, se va dezbate in plen motiunea de cenzura. Dupa care, alesii vor spala iarasi putina, ca sa nu-i tragem de urechi, joi si vineri (17 si 18 martie) nu se stie pentru ce motiv, probabil pentru ca ar putea fi ziua Bangladesului. In aceasta situatie, Comitetul Director al SCMD, pentru a spori presiunile, va roaga sa extindeti in teritoriu actiunile asupra alesilor si in zilele de luni si marti, in timp ce la Bucuresti vom picheta intrarea la Camera Deputatilor dinspre Parcul Izvor.

De ce?
Asa cum luptatorii Omon si Spetznatz au facut recunoastere la obiective si antrenament, incepand din iunie, pentru decembrie 1989, asa facem si noi incepand din 14 pentru ziua de 16 martie. Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie. Dorim sa-i inspaimantam pe deputati si senatori ca sa voteze in functie de constiinte si nu de ordine, pe 16 martie. Sa stie cine ii astepta si de ce, la Parlament, pe 16 martie dimineata.

Miercuri, 16 martie, vom incepe actiunea la ora 09.00, ca sa uram bun venit parlamentarilor, pentru ca avem aprobare pentru intervalul 09.00-19.00. La ora 12.00 ni se vor alatura toate centralele sindicale, pe care le vom sprijini in actiunile din jurul Parlamentului.
Rugamintea este ca si in teritoriu sa fie sprijinite in continuare, pana la sfarsitul lunii, toate actiunile sindicale.

Pentru ce ne batem:
· Pentru ca nu admitem sa ni se fure doua categorii de proprietate – gradul militar si pensia. HG 735/2010 am anulat-o noi, nu ei, dar a fost strecurata prin OUG 1/2011, intr-o lege inoperanta, 119/2010, iar consecintele ”recalcularilor “ ilegale, din perioada 28 sept 2010- 7 ian. 2011- deciziile de pensie, sunt considerate valabile si supuse revizuirii pana la 15.03.2011.
· Ne batem pentru a ramane militari, pentru onoarea si demnitatea noastra, pentru drepturile noastre, dar si pentru onoarea si drepturile colegilor nostri de la armata, interne, SRI, SPP, etc, disponibilizati sau trecuti in rezerva la 55 de ani, zilele acestea, practic fara compensatii si fara drept de pensie, pana la 65 de ani, deoarece nu exista nici casele sectoriale anuntate, nici comisiile de contestatii, nici normele de aplicare a Legii 263/2010.
· Ne batem pentru drepturile militarilor profesionisti, aruncati din nou in strada, la 45 de ani, fara a putea beneficia de pensie anticipata.
· Ne batem pentru dreptul nostru legitim la munca, adica pentru abrogarea capitolelor si referirilor care ne privesc din Legile 329/2009 si 263/2010. si pentru respingerea codului sclavagist al muncii.
· Ne batem pentru dreptul la asistenta medicala gratuita, adica pentru respectarea contractului incheiat cu noi, a principiilor sperantei legitime, coerentei legislative si neretroactivitatii legii si pentru perceperea CAS-ului civililor doar in conditiile prevazute de art. 76 (al. 1 si 2) din defuncta Lege 19/2000 si OUG 147/2002.
· Ne batem pentru pastrarea unitatii statale a Romaniei, adica pentru abrogarea (conform Constitutiei) a Legii 1/2011 a invatamantului si pentru respingerea antieuropenei si criminalei legi a Statutului minoritatilor.
· Ne batem preventiv pentru a stopa promovarea proiectului stalinist-kominternist al comunistului Basescu de ”Lege privind pensiile unor responsabili ai regimului comunist implicati in acte de represiune pe motive politice” care prevede, dupa transformarea noastra in civili si ”revizuirea”, adica nationalizarea proprietatii noastre castigate, numita pensie, diminuarea cu inca 15% din ceea ce ramane, pentru anii cand ne-am servit patria ca militari, in perioada 23 aug 1944 – 22 dec. 1989.

Cu alte cuvinte, ne batem pentru ca noi si copii nostri sa nu repetam soarta inaintasilor nostri distrusi pentru ca erau patrioti, de catre comunistii rosii, asa cum pe noi vor sa ne distruga comunistii portocalii, cu eternul sprijin al fascistilor (hothystilor) de ieri si de astazi. Speram ca pe data de 16 martie, Guvernul de slugi ale marilor asasini economici internationali sa cada, antrenand in aceasta cadere intreaga putere portocalie-rosie-alba–verde si toate legile genocidului si subminarii economiei nationale, implementate de aceasta.

Aceasta fiind lupta, ii rugam pe mancatorii de ce nu trebuie, din ordin sau din prostie, care, raportandu-i pe toti la propria micime, lasitate si ticalosie, agita falsa problema a unor pretinse nereguli comise de catre conducerile filialelor sau conducerea centrala a SCMD, sa se abtina in aceasta perioada de la sportul favorit, altfel vom incalca statutul, le vom da banii de cotizatie inapoi, sa-si cumpere cu ei favorurile, decoratiile si tinichelele in rezerva de la Frt. Ontanu sau de la slugile din fruntea ONG-urilor militare care se ”delimiteaza” de actiunile SCMD.

Comunicatul este semnat de presedintele SCMD, Mircea Dogaru.

Am subliniat cateva pasaje pe cat de tampite ca exprimare, pe atat de haioase.

Am cateva intrebari simple pentru  comitetul director al SCMD:

-cu ce drept va bateti joc de Parlamentul Romaniei? Dupa toate legile din tara asta, inca, parlamentul Romaniei este ROMAN.

-sunteti in masura sa dati ultimatumuri unui guvern, fie el si al Romaniei?

-inspaimantarea senatorilor si deputatilor face parte din obligatiile militare?

-de ce va este frica de ”Legea privind pensiile unor responsabili ai regimului comunist implicati in acte de represiune pe motive politice”(va simtiti cu musca pe caciula?)?

-de ce ati stabilit ca  obiectiv pentru data de 16 Martie caderea Guvernului Romaniei si a fortelor de la putere daca nu faceti politica, conform statutului?

-de ce amenintati persoanele, membre de sindicat, care sunt nemultumite de actuala conducere cu incalcarea statutului si excluderea din sindicat?

-de ce nu publicati raportul comisiei de audit daca  problema  unor  nereguli comise de catre actuala conducere a SCMD nu este reala?

”Gloatele” din capitala nu va urmeaza tocmai datorita acestui limbaj de mahala travestit in proza literara, tocmai datorita acestei lupte politice permanente pe care o duceti cu actualul partid la putere, datorita deturnarii obiectivului principal al SCMD: sprijinirea rezervistilor militari.

Sa nu va mirati stimati domni ca pensionarii militari nu va urmeaza. Cu asa comunicate, cu asa obiective, cu asa oameni la conducere veti ramane mai curand decat va asteptati si fara cei 2000 de participanti la mitingul din 01 Martie. Ar mai fi atatea de spus, dar momentan ma opresc la aberatiile de comunicate expuse cu litere mari pe un site public.

Dumitru R.

Acest e-mail a fost primit pe adresa contact@roarmy.ro

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Propun ca husa albastra purtata la „metinguri”sa fie schimbata cu una verde sau neagra si pe brat sa se poarte o banderola cu un insemn specific discursurilor vadimo-fasciste.Domnule Dumitru R. vad ca nu prea aveti curajul sa va cam identificati ,va e frica?Articolul d-vs a surprins chintesenta teoriei unui singur[marele furer]urmeaza…HAIL…!!!…si uite asa ne-au mai distrus un vis ,o speranta ,pacat ca se anuntase o grupare de suflet a pensionarilor militari.tigri2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE