joi, aprilie 18, 2024
AcasăIn zona barfeiSecretarul de stat în MApN, Dan Tataru, a fost eliberat din funcție...

Secretarul de stat în MApN, Dan Tataru, a fost eliberat din funcție la cerere

Tataru Dan, Secretar de stat la MApN
Tataru Dan, Secretar de stat la MApN
Asa cum era de asteptat, dupa numirea noului ministru al apararii, încep schimbarile la varful ierarhiei militare. Astfel, secretarul de stat Dan Tataru este primul care paraseste postul, la cerere, asa cum se spune in decizia primului ministru.

Prin decizia primului ministru nr. 60 din 18 ianuarie 2013 domnul Dan Tataru este eliberat din functia de secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul, informare publica si cresterea calitatii vietii personalului in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Potrivit textului deciziei, eliberarea din functie a secretarului de stat a fost facuta la cererea acestuia.

Decizia primului ministru nr. 60 din 18 ianuarie 2013 de eliberare din functie a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 41 din 18 ianuarie 2013.

Desi am mari dubii referitoare la aceasta ”cerere” a secretarului de stat, ramane totusi sa asteptam reactiile oficialilor la aceasta prima schimbare la varful MApN. Ceea ce este sigur, este faptul ca in lupta politica nu se tine cont de victime, de institutii, mai marii acestei tari neluand in calcul faptul ca in sase, sapte luni nu poti rasturna lumea. Cu atatea schimbari intr-un an, nimeni, niciodata nu va fi bun, nu va putea face performanta pur si simplu pentru faptul ca nu are timpul fizic necesar pentru a-si implementa strategia. Dar intereseaza pe cineva?

Dan Tataru a fost numit prin Decizia 177 din 14 mai 2012 la propunerea Ministerului Apararii Nationale, decizie publicata in Monitorul Oficial 326 din 15 mai 2012 (M. Of. 326/2012).

Daca as incerca sa ma gandesc sau sa ghicesc un posibil nume pentru viitorul secretar de stat, analizand antecedentele politice, avand in vedere cine coordoneaza ministerul, nu il pot gasi decat pe cel al lui Mihai Vasile-Ozunu. Va fi asa sau nu, vom vedea in curand ce surprize ne mai rezerva actuala clasa politica.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE