marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitate militaraSAUR II a obtinut calificativul „foarte bun” la testele de la Craiova

SAUR II a obtinut calificativul „foarte bun” la testele de la Craiova

Transportor amfibiu blindat
Transportor amfibiu blindat
Potrivit preşedintelui Sindicatului Liber „Dreptatea” din uzina Automecanica, Constantin Bucuroiu, după 10 zile de probe, comisia de verificare a performanţelor tehnice ale TBT Saur II de la baza specială de testare din Craiova, au acordat transportorului calificativul „foarte bun”.

Citat de jurnaldedambovita.ro, liderul sindical a declarat:

„Transportorul Saur II a făcut zece zile de teste în cadrul unei baze militare de încercări speciale de la Craiova.Testele i-au dovedit performanţele şi au arătat în mod elocvent ceea ce noi, producătorii şi sindicaliştii, am spus constant pentru a fi bine înţeleşi: Saur II este un transportor foarte bun”

„În consecinţă, sperăm acum ca Ministerul Apărării Naţionale să se ţină de cuvânt, să menţină promisiunile pe care le-a făcut în vizita efectuată la Moreni.

Una dintre promisiuni a fost că, dacă Saur II va trece cu bine testele, va face obiect de achiziţie pentru Armată Română”, a adăugat Constantin Bucuroiu.

Transportorul Blindat pentru Trupe SAUR II are aparatură la bord de ultimă generaţie şi a primit toate calificativele de siguranţă pentru militari în ceea ce priveşte carcasa.

Transportorul este propulsat de un motor de 360 de cai putere şi un rezervor de 400 de litri, ceea ce îi asigură o autonomie de 700 de kilometri. Are o capacitate de 12 persoane, cu tot cu mecanicul conductor.

Sursa: jurnaldedambovita.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE