duminică, iulie 14, 2024
AcasăActualitate militaraS-A GASIT CORPUL GENERALILOR SI AMIRALILOR

S-A GASIT CORPUL GENERALILOR SI AMIRALILOR

Ne tot intrebam unde-s generalii nostri in aceste vremuri grele pentru Armata Română, care ar putea fi poziţia acestora faţă de încălcarea onoarei şi demnităţii militarilor. Ei bine, distinsul camarad-infomondo militar i-a dibuit pe acestia fiind, ca de obicei, ” fie la umbră deasă, fie la pomană aleasă ” !. Daca nu stiati, ei sunt cata frunza si iarba şi aparţin tuturor categoriilor de forţe armate. Unii sunt activi, alţii în rezervă sau în retragere. Marea majoritate are un numitor în comun: nu a luat poziţie publică faţă de umilirea constantă a armatei române, a ostaşului român, de către actuala conducere a statului. Altfel spus, sunt ” foarte indignaţi” dar… într-o „tăcere profundă”.

Corpului generalilor şi amiralilor activi, in rezerva sau in retragere ii aduc aminte faptul că în decembrie 1989, tăcerea vinovată a acestuia , iresponsabilitatea in multe cazuri, au dus la încălcarea Constituţiei României de către Nicolae Ceauşescu, a permis implicarea armatei în represiunea care s-a soldat cu producerea a sute de victime – morţi şi răniţi.Iar raspunzatoare pentru cele intamplate, in mare parte, au fost cadrele militare cu grade mici !?

Dramatismul acelor vremuri sa nu fi fost suficient pentru a ne face sa nu repetăm greşelile lui decembrie 1989? Când tocmai cei care au stat în umbră,la panda precum sacalii, au devenit beneficiarii acelor momente dramatice ? Consecinţele greşelilor de atunci le suportă acum întreaga armată română, sub o dictatură a incompetenţei, sub o ruşinoasă trădare naţională, cea mai mare de dupa al doilea razboi mondial !

Ceea ce s-a intamplat recent la Constanţa, în timpul sărbătoririi Zilei Marinei, ar trebui să ne îngrijoreze ! În timp ce preşedintele României, la finalul cuvîntarii sale era fluierat şi huiduit, generalii si amiralii de la tribună, în frunte cu traseistul politic ( ghiciti unde ma duce gandul cand zic TRASEIST ?!), magistralul-magistrat ,nababul- general cu patru stele si ministru al apararii – g.o., aplaudau de rupeau pământul ! Această scenă ne aduce aminte, cu durere în suflet, de nişte vremuri pe care le consideram apuse, o dată cu înlăturarea dictaturii… Sincer, noi am sperat că “aplaudacii“ au devenit de mult relicve ale unui trecut dureros şi apus, dar se vede treaba că nu este aşa.

Atentie domnilor generali si amirali ! Deocamdata , tacerea Dumneavoastra a pus “bazele” decredibilizarii, pas cu pas, a institutiei militare si a dus la terfelirea şi aruncarea în desuet a mândriei şi a onoarei Armatei!
Daca nu aveti ,,apetit,, pentru grija fata de aceasta institutie, cea care pe unii dintre Dumneavoastra v-a imbogatit nerusinat de mult, macar sprijiniti infiintarea sindicatului in randul militarilor activi, sindicat caruia sa-i pasati aceasta onorabila sarcina ! In toate tarile de mare traditie militara si democratie, aceste sindicate exista ! Daca nu stiati, aflati ca in armata germana, peste 80% din corpul generalilor activi ( si ce generali au germanii…) sunt membri de sindicat !
DESI VA DORIM ALATURI DE MASA DE MILITARI ACTIVI, IN REZERVA SAU IN RETRAGERE CARE ,,FIERBE,, , AR FI O SOLUTIE SA IESITI ONORABIL DIN SCENA ?!
,,PATRIE, ONOARE , DEMNITATE,,
P.S. Intreaga mea consideratie pentru acei putini generali care se dovedesc a fi ,,autentici, domnii: POPESCU M, MARGARIT, BALAN,GROPAN, CHELARU …Doamne, si cat mi-as fi dorit sa nominalizez aici intregul corp al generalilor si amiralilor… !

Sursa: ancmrrolt.blogspot.com

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. aceasta sleahta de generali si amirali care chipurile conduc Armata ROMANIEI sunt niste lasi, lingai, incompetenti, slugoi politici, fara coloana vertebrala pe care ar trebui s-o aiba un adevarat militar (mai ales la gradele lor), unii din ei facuti la apelul bocancilor, …da generalilor si amiralilor care purtati pantaloni cu vipusca, dar din pacate vipusca e neagra nu rosie pentru Armata ROMANIEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE