luni, februarie 26, 2024
AcasăCeremonii militarePom de Craciun pentru copii eroilor Armatei Romaniei cazuti la datorie sau...

Pom de Craciun pentru copii eroilor Armatei Romaniei cazuti la datorie sau raniti.

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a participat, saptamana trecuta la Serbarea Pomului de Crăciun oferită copiilor eroilor Armatei României căzuţi la datorie în teatrele de operaţii şi în misiuni pe teritoriul naţional, precum şi copiilor camarazilor răniţi în timpul îndeplinirii unor misiuni în ţară sau în operaţii internaţionale.

”Este un moment frumos, un moment în care ne bucurăm împreună cu cei cărora le datorăm toată preţuirea, grija şi recunoştinţa noastră. Armata României nu-şi uită cele mai de seamă valori: eroii. Ei sunt un simbol pentru noi, sunt expresia concretă a sistemului de valori care ne reuneşte: Patrie, Onoare, Demnitate. Noi am făcut o promisiune de credinţă, aceea că vom sprijini familiile eroilor şi ale camarazilor noştri, că vom fi mereu alături de copiii lor. Pentru că ei sunt copiii noştri, ai Armatei Române. Şi ne ţinem de cuvânt”, a declarat Gabriel Oprea.

Un gest frumos si onorant facut de ministrul apararii pentru care ne vedem obligati sa-i multumim, dar recomandam domnului ministru sa nu uite militarii aflati departe de tara in aceste momente de sarbatoare.

Sursa: mapn.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE