duminică, iulie 14, 2024
AcasăActualitate militaraPensiile militarilor si pretuirea armatei

Pensiile militarilor si pretuirea armatei

S-a muncit mult în ultima perioadă la decredibilizarea armatei române. Se pun întrebările: cui foloseşte, prin cine şi de ce o face? Este lesne de înţeles că un stat ca România are şi duşmani, iar prin intermediul cui se face şi cum se face această diversiune, analizaţi ce vedeţi şi dumneavoastră pe unele posturi centrale de televiziune, constataţi de unde vin loviturile…

O armată naţională nu se subordonează nici unui politician vremelnic la putere sau în opoziţie, ea apără interesele poporului aşa cum a făcut-o în ´89, când s-a strigat „Armata e cu noi” şi „Libertate te iubim, ori învingem ori murim!”

Noi nu putem să stăm pasivi când vedem asemenea diversionişti care aruncă cu noroi în ofiţerii armatei României. Aceştia sunt cei care au construit Trasfăgărăşanul, Canalul Dunăre – Marea Neagră, Metroul, Casa Poporului şi alte obiective de interes naţional. Armata a participat la unele intervenţii la dezastre naturale, cum ar fi inundaţiile din ´70 – ´75 şi cele recente şi la cutremurul din ´77.

Citeste articolul integral pe viata-libera.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE