luni, aprilie 15, 2024
AcasăActualitate militaraPe tricolor e scris UNIRE- campanie marca Antena3

Pe tricolor e scris UNIRE- campanie marca Antena3

Pe tricolor e scris UNIRE
La Antena 3 a inceput o nouă campanie. Este dedicată unuia dintre simbolurile naţionale, drapelul, motiv pentru care se intulează, sugestiv, „PE TRICOLOR E SCRIS UNIRE”. Pentru cele trei culori, care compun drapelul naţional, de-a lungul istoriei au murit milioane de români. O campanie pe care si roarmy.ro o sustine.

Momentele de glorie ale drapelului au fost în perioada războiului de independenţă şi a Marii Uniri, din 1918. Purtat cu mîndrie în luptă, Tricolorul a început să-şi piardă din importanţă în anii comunismului. Poate singurele momente cînd mai era fluturat cu mîndrie, era pe stadion, la meciurile echipei naţionale.

Atunci, pentru zecile de mii de oameni din tribună şi pentru cei de acasă, vedere stegului fluturînd, mai stîrnea în inimile oamenile mîndria de a fi român.

Prin această nouă iniţiativă, Antena 3 încearcă să îi unească pe români sub un simbol prea puţin preţuit, drapelul national. Aşa că vă îndemnăm să dovedim că Tricolorul este un simbol cu care mîndrim.

Vă îndemnăm să puneţi un steag la balcon, în curte sau la înnodaţi o panglică tricoloră la oglinda maşinii. Haideţi să arătăm că sîntem români şi drapelul ne reprezintă!

Pe perioada campaniei puteţi trimite fotografii, filmuleţe, sau idei despre campanie la adresa de mail drapelul@antena3.ro, sau puteţi sa le postaţi pe pagina de Facebook dedicată campaniei,

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro va avea un capitol dedicat campaniei! Cea mai inspirată postare pe site, va primi de Ziua Naţională, în platoul Antena 3, un cadou surpriză!

Sursa Antena3.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE