sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăActualitate militaraInterneMRAP-ul (Mine Resistant Ambush Protected) prezent la parada de 1 Decembrie

MRAP-ul (Mine Resistant Ambush Protected) prezent la parada de 1 Decembrie

Mine Resistant Ambush Protected (MRAP) Armored Vehicles
Ministerul Apărării Naţionale va participa anul acesta la Parada organizată la 1 Decembrie cu peste 1.300 de militari, tehnică de luptă ale tuturor categoriilor de forţe, inclusiv aeronave de luptă şi transport, fiind prezentă pentru prima dată şi maşina blindată de tip MRAP (Mine Resistant Ambush Protected), folosită în Afganistan de către militarii români.

Peste 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază vor participa luni, 26 noiembrie, şi miercuri, 28 noiembrie, de la ora 11.00, la pregătirile pentru parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

În vederea desfăşurării paradei s-a aprobat suplimentarea bugetului instituţiei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2012, cu suma de 400.000 lei. Datele finale referitoare la costurile pentru Parada militară de la 1 Decembrie şi activităţile desfăşurate la nivelul garnizoanelor din ţară vor fi cunoscute după finalizarea lor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE