duminică, iulie 14, 2024
AcasăActualitate militaraMihaela Larisa Tudor, prima absolventă din România a prestigioasei academii militare West...

Mihaela Larisa Tudor, prima absolventă din România a prestigioasei academii militare West Point din SUA

Oameni cu care ne mandrim:
Mihaela Larisa Tudor
Mihaela Larisa Tudor a absolvit, la finalul lunii mai, în premieră pentru o studentă din România, Academia Militară „West Point” din SUA, cea mai importantă instituţie militară americană de învăţământ superior.

Larisa a urmat cursurile liceale la Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir“ din Breaza şi a fost, până în 2009, student fruntaş la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ din Sibiu.

Larisa Tudor pentru Observatorul Militar

Ziua care mi s-a părut cea mai hazlie a fost la Water Obstacole Course (Cursul de obstacole pe apă), care are două componente, amândouă terminându-se cu o mică baie în lac. Ironic, una din cele două componente se numește Slide for Life (Alunecă pentru viață), în timpul căreia mulți rămân blocați în turn până să-și ia inima-n dinți și să treacă pe deasupra apei, ca la o tiroliană. Și mie mi-a fost teamă înainte de primul pas, dar experiența de după a fost
superbă. Singurul meu regret a fost că, până la urmă, a trebuit să sar înapoi în apă.

Din 2009 ea a urmat cursurile prestigioasei academii militare din SUA . La începutul acestui an, aproape de finalul celor patru ani de instrucţie în stil american, Larisa le-a povestit jurnalistilor de la „Observatorul militar” cum a schimbat-o toată această experienţă şi ce planuri de viitor are. Aflaţi-i povestea în pagina 9 din numărul 4 al „Observatorului militar”. Observatorul militar nr.4

Felicitari Larisa pentru absolvirea uneia din cele mai prestigioase academii din lume. Stau si ma intreb cum vei lucra tu si cum vei accepta colaborarea cu acei pseudoofiteri proveniti pe asa zisa filiera indirecta. Nici nu vreau sa ma gandesc ca una din aceste pile ti-ar putea fi sef……….

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE