duminică, decembrie 10, 2023
AcasăActualitate militaraMApN lanseaza un nou concurs: “Propune cel mai bun slogan”- dedicat evenimentului...

MApN lanseaza un nou concurs: “Propune cel mai bun slogan”- dedicat evenimentului desfăşurat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Sursa foto: facebook.com
MApN organizeaza de Ziua Internaţională a Copilului un eveniment în Parcul Izvor, unde militari din toate categoriile de forţe ale armatei – printre care cercetaşi, vânători de munte, genişti, aviatori şi marinari – vor veni alături de cei mici împărtăşind valori ale eroilor din poveşti: curaj, cinste, spirit civic, dragostea de familie şi de ţară.

Prezentare de tehnică, ateliere de supravieţuire, jocuri şi concursuri pe teme diferite, cum ar fi, “Descoperă sniper-ul”, desene pe asfalt, întreceri în alergări, precum şi jocurile marinăreşti, mersul în cadenţă şi cu cântec (procedee de înviorare, ascunde-te de câinele Benny, descoperă alături de câinele Lord duşmanii) sunt doar câteva dintre activităţile pe care militarii le-au pregătit copiilor de ziua lor.

Pentru a gasi un slogan adecvat evenimentului, MApN a organizat pe pagina sa de facebook un nou concurs, cu tema : “Propune cel mai bun slogan”, dedicat evenimentului desfăşurat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Totul se desfasoara pe pagina de facebook dedicata evenimentului: Propune cel mai bun slogan unde se gasesc si regulile concursului, foarte simple dealtfel.

Dintre cele mai apreciate sloganuri, juriul format din organizatori îl va alege pe cel mai interesant care va fi selectat ca sloganul evenimentului!

MApN te premiază cu o zi în Direcţia Informare şi Relaţii Publice. Astfel, vei afla cum a luat naştere această campanie, direct de la echipa de comunicare a ministerului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular