duminică, iulie 14, 2024
AcasăIn zona barfeiIn lupta politicului, MApN-ul castiga...la Constanta

In lupta politicului, MApN-ul castiga…la Constanta

Despre ce este vorba…………in urma cu doi ani, Consiliul Judetean Constanta incerca sa reduca spatiul în care îşi desfăşoară activitatea Centrul Militar Judeţean Constanţa. Astfel, consilierii judeţeni au decis prin hotărârea CJC 153/2009 ca o parte din imobilul situat pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 106, să fie dată în administrare Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.

Facand abstractie de parerea MApN, Consiliul Judetean Constanta a fost chemat in instanta de minister, acesta din urma obtinand o hotarare de anulare a deciziei CJC, hotarare ce a fost atacata cu recurs.

Zilele trecute, Curtea de Apel Constanţa s-a pronunţat în dosarul 360/36/2011 prin care Consiliul Judeţean Constanţa a declarat recurs împotriva sentinţei pronunţate de către Tribunalul Constanţa în procesul cu Ministerul Apărării Naţionale privind imobilul-clădire din Municipiul Constanţa, Strada Mircea cel Bătrân 106. Prin decizia civilă 714/CA, recursul CJC a fost respins ca nefondat. Curtea de Apel a stabilit că hotărârea CJC 153/2009 este nelegală, decizia fiind irevocabilă.

Ce treaba are politicul cu acest proces?

In martie 2011, prefectul Claudiu Palaz a făcut plângere penală împotriva lui Nicuşor Constantinescu,presedintele Consiliului Judetean Constanta, pentru abuz în serviciu şi a solicitat instanţei suspendarea efectelor hotărârii numărul 153.

„Reamintesc faptul că la începutul lui martie a acestui an am decis atacarea în instanţă a acestui act administrativ, după ce Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC, luase hotărârea de a debranşa de la utilităţi clădirea în cauză, punând în pericol chiar activitatea Serviciului de Urgenţă 112 şi, implicit, siguranţa cetăţenilor judeţului nostru. Blocând astfel acest abuz în serviciu al lui Nicuşor Constantinescu, am reuşit să asigurăm funcţionarea în condiţii normale a instituţiilor care func-ţionează în acest imobil. Acum, prin decizia Curţii de Apel, toate prevederile Hotărârii 153/15.05.2009 sunt nule, iar preşedintele CJC trebuie să se conformeze. De asemenea, îl informez pe această cale că voi folosi decizia Curţii de Apel în procesul penal pe care i l-am intentat pentru abuz în serviciu”, a declarat prefectul judeţului Constanţa Claudiu Palaz.

Se pare ca cineva , acolo sus, mai iubeste inca armata………..

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE