marți, iulie 23, 2024
AcasăInzestrareLovitura 82 mm cu bomba de iluminare – munitie necesara militarilor romani...

Lovitura 82 mm cu bomba de iluminare – munitie necesara militarilor romani din Teatrele de operatii

Ministerul Apararii Nationale, prin Unitatea Militara 02550 Bucuresti, a achizitionat de la Romarm 7.500 de bombe, “munitie necesara militarilor romani din Teatrele de operatiuni”. Ministerul a platit pentru aceste proiectile nu mai putin de 17,1 milioane lei.

Potrivit site-ului de licitatii publice e-licitatie.ro, la data de 22 octombrie 2010, contractul a fost atribuit societatii de stat Romarm SA.

Conform anuntului de atribuire, contractul poate fi gasit sub denumirea generica “Lovitura 82 mm cu bomba de iluminare – munitie necesara militarilor romani din Teatrele de operatii”. Societatea de stat a fost singurul ofertant, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Compania Nationala Romarm SA este administrata de Ministerul Economiei si este condusa de un consiliu de administratie format din 9 membri.
Conform datelor de la Registrul Comertului membrii ai consiliului de administratie sunt: Viorica Ilie, Gheorghe Ilinca, Constantin Claudiu Stafie, Aurel Ionel Lascu, Cornel Dima, Constantin Nedelcu, Rodica Ruxandra Anghel, Elisabeta Tantiu si Marius Vasile Crisan. Ilie este un fost expert al AVAS, Claudiu Stafie este secretar de stat in ministerul Economiei . Aurel Lascu a fost (pana in luna februarie) secretar de stat si sef al departamentului armamente din cadrul MapN.

Sursa: e-licitatie.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE