miercuri, februarie 28, 2024
AcasăIn zona barfeiLiber de la conducerea SCMD la proteste legale. Mars de protest pe...

Liber de la conducerea SCMD la proteste legale. Mars de protest pe 24 Ianuarie in Capitala..

In urma recalcularii pensiilor militare, care in marea lor majoritate au scazut, asa cum reiese si din sondajul de opinie de pe acest site, SCMD da liber la manifestatii de strada in toata tara. Astfel, in toata tara vor avea loc manifestatii de protest in fata prefecturilor incepand de maine.

Startul va fi dat, cel mai probabil de filiala SCMD Constanta care a anuntat deja ca va picheta Prefectura in ziua de 17.01.2011. Conform comunicatului SCMD, manifestantii isi vor manifesta “simpatia” fata de domnii Oprea, Igas, Boc si Basescu si vor depune la prefecturi un ultimatum adresat persoanelor mentionate mai sus.

La Bucuresti se va organiza, pe 24 ianuarie, la ora 12, un mars care va incepe in Piata Victoriei, se va indrepta spre sediul SRI din Piata Amzei, sediul MAI, sediul MApN, luand sfarsit la Cotroceni. Ultimatumul va fi depus la cele doua ministere si la sediul SRI.
Militarii din rezerva Romaniei protesteaza pentru respectarea principiilor de drept international, pentru respectarea legislatiei europene, pentru respectarea Constitutiei, in interesul tuturor cetatenilor Romaniei. SCMD solicita sprijin pentru aceste manifestatii de la toate sindicatele, federatiile sindicale si ONG-urile cu care are acorduri de cooperare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE