joi, septembrie 28, 2023
AcasăIn zona barfeiJoaca de-a ”revizuirea pensiilor militare”

Joaca de-a ”revizuirea pensiilor militare”

In urma emiterii deciziilor de revizuire a pensiilor militare din ultima perioada, tot mai multi militari in rezerva acuza ministerul ca una era postat in tabelele de pe site-ul oficial al ministerului si alta a aparut in deciziile de revizuire. Faptul ca tabelul a fost schimbat de mai multe ori in ultima perioada ne duce cu gandul ca revizuirea nu s-a terminat nicidecum la data anuntata ci ea a continuat pana in luna decembrie, a fost praf in ochi pentru linistirea spiritelor sau pur si simplu lipsa de profesionalism din partea celor ce au efectuat revizuirea.

Insa cum ramane cu scrisorile de felicitare trimise de ministrul Oprea militarilor in rezerva? Au fost ele trimise la propunerea unui locotenent venit pe filiera indirecta in minister sau pur si simplu ministrul a luat putina plasa avand la baza informatiile celor de la Directia Financiar Contabila?

Mai exista si varianta ca totul este real, ministrul a avut dreptate si doar 9-10% din militarii in rezerva au primit decizii cu pensii revizuite pe minus.

Unde este adevarul si cand vom vedea niste date statistice concrete?

Iata cateva raspunsuri (daca pot fi numite raspunsuri) venite de la seful directiei informare si relatii publice din ministerul apararii pentru Antena 3, in cadul emisiunii Subiectiv din data de 03.01.2012: subiectiv-militari-tepuiti-de-oprea

Si circoteca mediatica in care sunt tarati fara voia lor militarii din rezerva armatei romane continua in ”Subiectiv” din data de 05.01.2012: militari tepuiti de oprea

RELATED ARTICLES

5 COMENTARII

  1. Lu(puleasa) o neispravita care de fiecare data cand aiesit pe post a „debitat” cu gurita ei doar aberatii. Habar nu are ce vorbeste. iata cine a ajuns sa conduca „destinurile armatii”. S-a dus dracului scara de valori. e demult cu susul in jos. Afara cu voi „naparci pipuncuriste portocalii”!!!!!!!!!!!!

  2. Pe data de07.01.2012 a aparut pe TVR 1 la PRO PATRIA menajera de la finantele armatei lu [p..e] asa care ne explica pensionarilor militari marea gogorita ca pensiile noastre au crescutcu 90 la suta.MARE DOBITOACA|||||||||

  3. Fratila,sa pupe mana celui care i-a dat gradul si pe noi in spate. Sa-l lase pe adevaratul purtator de cuvint sa vorbeasca. Il prefer pe turcul Gelaledin decit pe pupin…istul asta! La MAI un domn capitan este purtatorul de cuvint. CONTRAVAPOARE, LASA-NE ! Ne-ai umplut cu mizerie! Vom face curatenie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular